Svenska tjejer på OnlyFans 2024: Lista på Sveriges OnlyFans-kreatörer


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

OnlyFans är sedan ett par år tillbaka, den heta plattformen för kreatörer som vill bjuda på mer exklusivt, och personligt innehåll till sina följare. Ofta handlar det om lite mer vågat innehåll, men behöver inte göra det. Här listar vi de svenska tjejerna som tagit steget ut på plattformen OnlyFans!

Letar du efter något som kan krydda till tillvaron lite extra? Kolla in dessa nyheter hos Vuxen.se!

Svenskarna på OnlyFans, med småbilder på kända svenska profiler

Vilka svenska profiler finns på OnlyFans? Komplett lista

Vi uppdaterar listan när vi hittar nya profiler, eller om någon gammal avslutar sitt konto. Om du vill tipsa om något går det bra att kontakta oss! Sidan uppdaterades senast den 6 januari 2024.

Se även vår lista på OnlyFans-tjejer från Norge, samt dessa heta finska OnlyFans-tjejer!

Tess (TattooTess)

TattooTess från OnlyFans

TattooTess är ett nytt stjärnskott på den svenska OnlyFans-scenen. Med erfarenhet från camgirl-världen har hon nu äntrat scenen med buller och bång. Du kan förvänta dig det mesta inom vuxet, med alltifrån leksaker (i alla hål), till B/G-action. Kolla in den tatuerade Skånebruden som älskar att snacka dirty på svenska!

Passa även på att läsa vår intervju med TattooTess, för en liten försmak på vad hon att erbjuda!


Ida (Seggsylillme)

Ida Seggsylillme OnlyFans profil

Ida är en svensk kvinna bosatt i södra delen av landet. Hon beskriver sig själv och sitt innehåll som ”den där kvinnan som skulle kunna vara din snuskiga granne…” En idé som hon själv länge gått igång på, nämligen att ha en lite extra snuskig granne.

Du kan se mer av Ida och lära känna henne bättre i vår intervju med Seggsylillme, eller kolla in henne via länkarna:


Vill du veta vilka sexleksaker tjejer gillar bäst? Kolla in kvinnornas favoriter hos Sinful!


Amanda Bredén

Amanda Breden onlyfans

Amanda Bredén är en av de absolut största svenska kreatörerna på OnlyFans, som dessutom nått en internationell publik. Hon var en av huvudpersonerna i dokumentären Pornfluencers.

På sitt premiumkonto på OnlyFans bjuder hon på det mest, både solo och med partner. Hon är även mycket aktiv på andra socialamediekanaler. Kolla in Amanda på:


Nenne Frisk

Nenne Friisk onlyfans

Nenne Frisk är en svensk influencer som bland annat blivit relativt känd på plattformen TikTok. Där har hon öppet delat med sig om hur det är att jobba med OnlyFans. Hon har vid tillfällen talat om bland annat hur mycket hon tjänar på OnlyFans, och hur yrket påverkar hennes vardag i familjelivet.

På sin OnlyFans-kanal lägger hon upp vuxet material. Kolla in Nenne på:


Förhöj njutningen på egen hand! Här hittar du alla tänkbara sexleksaker för män!


Bente Daniela

BenteDaniela onlyfans

Bente är en svensk youtuber och profil på sociala medier. Hon har bland annat drivit en egen YouTube-kanal med 184 tusen följare, där hon delat med sig av sin vardag och sina tankar.

På sin OnlyFans bjuder Bente på en del avklätt och hon är mycket aktiv på sin kanal. Kolla in Bente Daniela på:


Kajsa Gustafsson

Kajsa Gustafsson onlyfans

Det finns inte jättemycket info att hitta om Kajsa Gustafsson. Hon tycks inte heller vara så värst aktiv, eller marknadsföra sitt konto i någon större utsträckning. Men det är bekräftat fortfarande aktivt. Kolla in Kajsa på:


Paulina Danielsson (kattpaow)

Paulina Danielsson kattpaow Onlyfans

”Famous for nothing”, så beskriver Paulina sig själv på sin OnlyFans-sida. Hon är dock relativt känd för att ha varit med i dokusåpan Paradise Hotel ett flertal gånger, och även vunnit hela tävlingen 2014. Hon har ett av de större kontona i Sverige på Instagram, och är väldigt aktiv i sociala medier. Kolla in Paulina på:


Josefin Ottosson

Josefin Ottosson OnlyFans

Josefin är stockholmsbaserad influencer som synts på sociala medier sedan tonåren. Hon har även en syster som är mycket populär på YouTube. Det är dock bara Josefin som använder OnlyFans som en av sina större plattformar.

Hon är mycket populär och har flera gånger i media bekräftat att hon tjänar relativt stora pengar på plattformen. Du hittar Josefin på:


Eweline Stenberg (Miss Eweline)

Miss Eweline onlyfans

Eweline är mer eller mindre en regelrätt porrskådis, vars främsta kanal är hennes OnlyFans. Hon blev uppmärksammad i media när hon gick ut med att hon skulle spela in en sexvideo tillsammans med pojkvännen Martin Iliou, också känd som skådisen till karaktären Klimpen, i den gamla 90-tals tv-serien Bert.

Nedan hittar du Ewelines OnlyFans, samt hennes Twitter som ger en försmak av vilken typ av innehåll hon producerar:


Paulina Alatalo

Paulina Alatalo OnlyFans

Paulina är en norrlandstjej som bland annat jobbar som dansare / strippa. På sin OnlyFans delar hon med sig av videos med det mesta, både själv och med partner.

Hon har en tatuerad och fräck stil, med många vältagna foton på sitt Instagram-konto. Kolla in Paulinas kanaler:


Nina Ekstrand

Nina Ekstrand OnlyFans

Nina Ekstrand är känd från tv-serien Robinson där hon var med år 2020. Hon är en svensk influencer med fokus på träning och livsstil. Även hennes OnlyFans-konto går i den riktningen, även om det innehåller lite mer avklädda träningsbilder. Du hittar Nina på:


Nicolina Azzander (Swedish Doll)

Nicolina Azzander (Swedish Doll) OnlyFans

Nicolina, eller Nicci, är en populär kreatör inom vuxet innehåll. Hennes OnlyFans har ett tydligt sexfokus, och för den nyfikne kan det finnas godbitar att hitta även på andra populära videoplattformar.

Hon är även aktiv på bland annat Instagram. Kolla in Nicci Azzy på:


Julia Markham

Julia Markham onlyfans

Julia Markham är känd från dokusåpan Ex On The Beach, där hon varit med flera gånger, första gången 2017. Hon bor numera i USA, men är fortfarande stor i Sverige på både Instagram och OnlyFans. Enligt hennes OnlyFans-bio så finns naket i flödet och pornografiskt innehåll i de betalda utskicken. Kika in Julia på:


Tindra Imhäuser

Tindra Imhäuser OnlyFans

Tindra är en ung svensk tjej som är väldigt aktiv och populär på OnlyFans. Hon har även en TikTok-kanal där hon skapar lite blandat innehåll. Du hittar hennes kanaler här:


KittyGoodGirl

KittyGoodGirl OnlyFans

Kitty beskriver sig som en gift 30-plussare som gillar att dela med sig av sina sexuella äventyr. I sin OnlyFans-beskrivning, länkar hon även till kanaler där du kan se en hel del av hennes innehåll gratis.

Innehållet är definitivt 18+ och inte något du vill öppna på jobbdatorn. Kolla in Kitty:


Michelle Svendsen (Mamachulo)

Michelle Svendsen (Mamachulo) OnlyFans

Michelle Svendsen är en OnlyFans-kreatör som vissa kanske känner igen från hennes tid i Ex On The Beach från 2016. Hon har även ett stort Instagram-konto, även om aktiviteten verkar mer frekvent på OnlyFans.

Hennes innehåll kretsar kring sex och du kan förvänta dig en hel del naket och möjlighet till personliga videos med mera på hennes kanal. Kolla in Mamachulo:


Emma Kihlander

Emma Kihlander OnlyFans

Emma är en dansare, influencer och OnlyFans-kreatör. På sin kanal skapar hon sexuellt innehåll med sig själv och med sin partner, influencern Kostik Harju.

På sociala medier delar Emma en hel del innehåll där hon visar upp sin akrobatiska förmåga, genom att lyfta benet i en split, som får följarna att tappa hakan. Kolla in Emma Kihlander:


Anja Rosenskjold

Anja Rosenskjold OnlyFans

Anja är en svensk influencer och youtuber, vars innehåll i de vanliga kanalerna är vitt skilt från det hon erbjuder på OnlyFans. På YouTube har hennes innehåll främst handlat om vardagslivet och diverse hushållstips. Anja är även mamma till Kammi Rosenskjold, som också är influencer och även hon har OnlyFans.

På OnlyFans släpper Anja fram sin vilda sida, främst i form av sexiga bilder. Kolla in Anja Rosenskjold:


Kammi Rosenskjold

Kammi Rosenskjold OnlyFans

Kammi är en väldigt stor influencer med flera hundratusen följare på sina kanaler på Instagram och YouTube. Hon är även aktiv på OnlyFans, med en hel del sexigt innehåll.

Kammi är mycket aktiv på alla sina kanaler, där hon delar med sig av sin vardag, sina tankar och svarar på frågor från sina följare. Här hittar du hennes kanaler:


Sanna Zentio (Sanna Baby)

Sanna Zentio (Sanna Baby) OnlyFans

Sanna Zentio är en porrskådis, enligt konstens alla regler. På hennes OnlyFans får du direkt tillgång till en stor mängd ocensurerade videos med det mesta du kan tänka dig inom vuxen underhållning.

Hon erbjuder även sina fans att betala extra för mer privata videos och upplevelser. Kolla in Sannas kanaler:


Becky Wiggles

Becky Wiggles OnlyFans

Becky Wiggles är en kreatör som blivit väldigt känd på TikTok där hon har över 150 tusen följare. Där delar hon med sig av sina erfarenheter av livet som strippa på strippklubben ChatNoir i Göteborg där hon jobbar.

På OnlyFans kan du sannolikt få en mer avklädd bild av hur hennes arbete går till. Kolla in Becky på:


Monica Huldt (Miss Swedish Bella)

Monica Huldt (Miss Swedish Bella) OnlyFans

Monica Huldt är en av de absolut största OnlyFans-tjejerna från Sverige. Hon bor i USA och har en stor internationell publik med bland annat långt över 300 tusen följare på Instagram.

Hon har varit med i många reportage i svensk media och är en av de som tjänar allra mest pengar på sin OnlyFans. Här kan du se mer av Swedish Bella:


Starfmodel

Starfmodel Onlyfans

”Star Fucked Model” som hon kallar sig, är en svensk streamer, kreatör och influencer. Hon har enormt Instagram-konto med över en miljon följare. Förutom OnlyFans, kör hon regelbundet streams på Twitch, hon har en YouTube-kanal och en hel del annat.

På hennes OnlyFans är fokus mer åt det sexiga hållet, med en viss dragning åt fetischer som fötter, latexdräkter med mera. Hon gör endast solo-content och du kan hitta henne här:


Linnea Landström (Linnejha)

Linnea Landström (Linnejha) onlyfans

Linnea är en populär OnlyFans-kreatör från Sverige, med bakgrund inom dokusåpavärlden genom sitt deltagande i Farmen 2017. Hon har även varit med i Paradise Hotel 2019.

På OnlyFans skapar Linnea en stor mängd innehåll, inklusive bland annat sexvideos både ensam och med andra. Det är fokus på vuxet och det råder ingen hemlighet om detta. Hon finns även på andra sociala mediekanaler, bland annat Twitter, där hon ger en hint om vad du får på hennes OnlyFans. Kolla in Linnejha här:


Natasha Crown

Natasha Crown OnlyFans

Natasha Crown är en svensk OnlyFans-modell som sannolikt tilltalar personer med en förkärlek för lite större kvinnor, i synnerhet med en stor bakdel. Just denna del är åtminstone vad hon själv lyfter fram i första hand på sitt Instagram-konto.

På OnlyFans lägger Natasha upp extremt snuskigt innehåll, åtminstone enligt hennes egna bio på plattformen. Hon är även aktiva i andra kanaler och har en extremt stor internationell publik. Här hittar du Natasha Crown:


Maria Nozer

Maria Nozer Onlyfans

Maria Nozer är en svensk OnlyFans-kreatör som skapar innehåll med en tydlig 18+ stämpel.

Utanför sin OnlyFans, är hon inom vissa kretsar känd som tidigare flickvän till youtubern och artisten Lokal, eller Karl Levander. De har tidigare gjort videos ihop på hans YouTube-kanal.

Här hittar du Maria Nozer:


Honeybabesugarpiie

Honeybabesugarpiie Onlyfans

Honeybabe är en svensk kreatör med en tydlig dragning åt kink-hållet. Enligt egen utsago tillhör hon top 1,5% av skaparna på sidan. Hon har funnits på plattformen länge och har både lagt upp en stor mängd innehåll och har många fans som stöttar hennes arbete.

Honeybabe tycks vara avstängd från Instagram, vilket kanske beror på hennes dragning åt det lite mer syndiga hållet. Kika in hennes Twitter-konto för ett smakprov. Här hittar du henne:


Ronja Berg

Ronja Berg OnlyFans

Ronja Berg beskriver sig själv som ett ”pervo i en söt tjejs kropp”, vilket är en målande beskrivning för kontrasten mellan hennes sockersöta yttre och det snuskiga språkbruk hon gjort sig känd för. Hon är en otroligt populär kreatör på OnlyFans, men skriver att hon kommer att bli mindre aktiv på plattformen från och med sommaren 2022.

Utöver sin OnlyFans, har Ronja många strängar på sin lyra. Hon har flera andra projekt inom bland annat musik och film. Hitta Ronja och allt hon sysslar med på hennes sociala medier:


Ewelina Marjatta

Ewelina Marjatta OnlyFans

Ewelina Marjatta är en entreprenör, jurist och influencer inom vuxenindustrin. Förutom att ha ett populärt konto på OnlyFans, driver hon även sin egen plattform som utmanar industrijätten. Hennes plattform heter MyFans och är en likartad plattform, där framförallt kvinnor säljer erotiskt egenproducerat material.

Ewelina finns givetvis även på andra sociala plattformar, bland annat Twitter där du kan se en hel del av vad hon har att bjuda på.


Cina Pödenphant

Cina Pödenphant OnlyFans

Cina Pödenphant är en svensk kvinna från Varberg, med en öppen och avslappnad attityd till sex. Det innefattar även publicering av sexvideos, såväl solo som med partner på sin OnlyFans-sida.

Cina finns även på diverse sociala medier, inklusive Twitter där hon bjuder på smakprov av vad du kan förvänta dig på hennes OnlyFans.


PonyGodess

PonyGodess OnlyFans

Detta är en relativt liten, sedd till antal följare, och kanske mindre känd OnlyFans-tjej. Hon är dessutom aspirerande streamer med Twitch-kanal med fokus på datorspelande.

Enligt hennes OnlyFans-bio har hon en förkärlek för det exhibitionistiska och att vara underlägsen. Kolla in PonyGodess här:


The Foxy Swede

The Foxy Swede onlyfans

The Foxy Swede är en 40-plussare från Sverige och beskriver sig som en svensk ”Milf”. Hon är en av de svenska kreatörerna som går hela vägen och bjuder på det mesta du kan tänka dig inom material för vuxna.

Kolla in The Foxy Swede:


Anna Werner (Blizzan)

Blizzan OnlyFans

Anna, eller Blizzan som hon kallar sig, har en OnlyFans-kanal med många erbjudanden att interagera och kommunicera kring det sexuella. Privat tycks hon bland annat vara inne i rave-scenen, vilket du kan se på hennes sociala medier.

Framför allt verkar hon vara aktiv på sin OnlyFans, där hon även är väldigt populär. Här hittar du Blizzan:


CuteDemon

CuteDemon OnlyFans

Den söta demonen från Sverige, har ett OnlyFans-konto där hon delar med sig av det mesta. Det mesta av innehållet hon delar är i sociala medier är på engelska, så det verkar som att hon i första hand riktar sig mot en internationell publik.

Du kan se en hel del av CuteDemon i hennes sociala medier:


Slinky Vixen

Slinky Vixen OnlyFans

Slinky Vixen beskriver sig som en exotisk dansös från Stockholm. Hon är väldigt aktiv på OnlyFans där hon erbjuder en lång meny med innehåll som kan anpassas efter tycke och smak och beställas.

På sin Twitter lägger hon upp en del naket, i smakfullt fotograferad form, som är väl värt att spana in. Här hittar du Slinky Vixens kanaler:


Swedish Felisie

Swedish Felisie onlyfans

Felisie är en svensk porrskådespelare som gjort en del scener med internationella namn. Hon skapar mycket vågat innehåll, med viss dragning åt fetisch. Du kan beställa personligt content av henne, eller titta på videos och filmer.

Swedish Felisie är aktiv på många sociala medier och bjuder på en hel del att titta på även där:


Nikki Rauner (Nikki Ocean)

Nikki Rauner (Nikki Ocean) Onlyfans

Nikki är en svensk influencer med delvis marockansk bakgrund. Hon är populär på sociala medier och driver även sitt eget badklädesmärke.

På hennes OnlyFans ligger fokus bland annat på möjligheten till personlig kontakt som erbjuds. Här hittar du Nikki i hennes kanaler:


Donia Rossi

Donia Rossi Inkedswede OnlyFans

Donia är en stockholmsbaserad kvinna, som sticker ut med sina många uppseendeväckande tatueringar. Hon är en relativt liten kreatör, och är noga med att poängtera att hon inte gör porr.

Däremot lovar hon att svara på alla DM:s på sin OF-kanal. Här hittar du Donia:


Atherese

Atherese OnlyFans

Therese är en relativt anonym kreatör på OnlyFans. Hon länkar inte några sociala medier och har inget unikt användarnamn. Hon verkar inte ha publicerat så jättemycket content, men är åtminstone relativt aktivt på OnlyFans vad vi kan bedöma.

Här finns hon:


Alexandra Stangebråten

Alexandra Stangebråten OnlyFans

Alexandra är en ung svensk mamma, en självutnämnd milf. Enligt hennes OnlyFans-bio kommer du att kunna se ”allting” på hennes konto. Hon har ett stort Instagram-konto som är populärt. Trots detta verkar hennes OnlyFans ha relativt lite interaktion.

Alexandra är dock väldigt aktiv på kontot, och du hittar det här:


Patricia Pettersson

Patricia Pettersson OnlyFans

Patricia är en svensk kvinna som publicerar innehåll frekvent och är mycket aktiv på sin OnlyFans. Bortom den kanalen är hennes främsta plattform Twitter. Den kanalen är dock relativt fri från sexuellt innehåll, utan består mest av politiska diskussioner, vardagsliv och allmänt småprat.

På OnlyFans förekommer det dock en hel del naket och annat vuxet innehåll. Här hittar du Patricia:


Swedish Amateur Couple

Swedish Amateur Couple OnlyFans

Detta konto drivs av ett par på 30+ som går igång på att dela med sig av sitt sexliv, i videoform på OnlyFans.

De är relativt aktiva på plattformen och lägger även upp små smakbitar på Twitter som du kan kolla in. Här hittar du det svenska amatörparet:


Alexandra Gustafsson

Jag är en av grundarna till Njutningsguiden.se och jag drivs av min omättbara hunger efter nya erfarenheter. Konstant nyfiken och lever efter mottot att livet är till för att njutas av.

Senaste inlägg