Sexigaste stringtrosorna 2024: Förföriska underkläder för heta kvällar


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Det är något särskilt med just stringtrosor som väcker lust. Det är ett avslöjande plagg som visar upp baken och de kvinnliga formerna, men samtidigt täcker de privata delarna. Vi har hittat ett antal heta favoriter att kolla in om du vill ha ett par nya, sexiga stringtrosor!

Kvinna med stringtrosor ligger ner, fotad ovanifrån

Vilka är de sexigaste stringtrosorna för tjejer?

Våra favoritmärken är:

René Rofé

Cottelli Collection

Penthouse

Obsessive

Scrolla ner för att kolla in vårt urval av de allra sexigaste stringtrosorna!

12 läckra stringtrosor som kommer få honom att tappa hakan

Här kommer alla 12 stringtrosor som vi har valt ut som de sexigaste varianterna du kan köpa på nätet.

Allure Pixie Panty

Allure Pixie Panty Stringtrosa

Köp hos:

Eggande, minimalistisk stringtrosa från Allure Lingerie. På framsidan har trosan ett vackert mönster i spets och tre små rosetter. På baksidan finns en liten yta med detaljer i spets. Därutöver är banden otroligt tunna och detta är en trosa för den vågade som inte vill lämna alltför mycket åt fantasin.

Den här stringtrosan är tillverkat i ett hyfsat elastiskt material och är one size. Den passar utmärkt från cirka storlek S till XL. En av de mest utlämnande och sexigaste stringtrosorna av alla enligt oss.


Obsessive Luiza Thong

Obsessive Luiza Thong

Köp hos:

Galet sexig stringtrosa från Obsessive, med symmetrisk design på baksidan som sitter precis ovanför rumpan. Obsessive Luiza finns i svart, vit och röd och är en väldigt frestande feminin trosa som inspirerar till syndiga lekar.

Framsidan på den här trosan ser ut som vilken stringtrosa som helst, med ett finmaskigt tyg som syns igenom precis tillräckligt lite för att retas och skapa nyfikenhet. På baksidan är de här stringtrosorna desto mer vilda och för tankarna till det erotiska. Trosorna finns i flera storlekar och är tillverkade i polyamid och en liten del elastan för att ge dem den där elastiska känslan.

Obsessive Luiza är otroligt sexiga och risken är stor att din partner kommer finna dig oemotståndlig när du har dem på dig!


Penthouse Hot Getaway Grenlös Stringtrosa

Penthouse Hot Getaway Grenlös Stringtrosa

Köp hos:

Hetare än så här blir det knappast! Penthouse Hot Getaway och deras röda stringtrosor med en öppning i grenen är otroligt erotiskt laddade. De pryds av delikata spetsdetaljer framtill, en minimal string baktill och en öppning undertill som får din partner att svettas av längtan.

Pentouse är kända både för sin filmproduktion men har även en serie med sexiga kläder anpassade för sängkammarlekar. Det här kan nog vara en av de läckraste varianterna vi sett och det är något kittlande med att ha dem på sig under dina vanliga kläder när du är ute. Om du berättar det för din partner finns risken att ni genast måste ta er till en diskret plats.

Vi älskar dessa eldiga och mycket vågade stringtrosor från Penthouse Lingerie!


Cottelli Collection Öppen Stringtrosa I svart spets

Cottelli Collection Öppen Stringtrosa I svart spets

Köp hos:

Ganska simpel men väldigt vacker och erotiskt laddad stringtrosa från Cottelli Collection. Den är designad med spets hela vägen runt, vilket skapar en frestande känsla av att vilja se mer. Den här trosan är dessutom öppen i grenen för att kunna ha den på även under själva akten.

Trosan ser elegant och ganska avslappnad ut, men öppningen undertill gör att det döljer sig en het hemlighet där nere. Perfekt för att överraska din partner och bokstavligen ta honom (eller henne) på sängen.

Cottelli Collection är fantastiska i sin sensuella, eleganta men ändå erotiska design och om du vill prova grenlösa stringtrosor kan vi verkligen rekommendera de här.


René Rofé Crotchless Lace Bow-Back Panty Black

René Rofé Crotchless Lace Bow-Back Panty Black

Köp hos:

Lekfulla stringtrosor med en rosett. Bjud över dig själv som en liten present till någon du tycker om med René Rofé grenlösa stringtrosor.

Själva trosorna är designade med ett elegant spetstyg och har en fin rosett i svanken. Trosorna är tillverkade i 90% nylon och 10% spandex, vilket gör att de sitter tajt men bekvämt med det elastiska materialet.

De här trosorna är öppna i grenen vilket vi tror att din partner kommer att uppskatta att få upptäcka. René Rofé är nog ett av de mest lekfulla och sensuella varumärkena när det gäller underkläder och det här är en riktigt läcker stringtrosa att ha kul med i sängkammaren.


René Rofé Grenlös Trosa Med Rosetter och röda detaljer

René Rofé Grenlös Trosa Med Rosetter Svart och röd

Köp hos:

Här är en annan läcker stringtrosa från René Rofé. Den här varianten finns även i lite större storlekar. Ett mycket snyggt plagg dekorerat med blommor i rött längs den eleganta spetsen.

Det är både en söt, men samtidigt inbjudande trosa med öppet i grenen. De breda banden runt om pryder kroppen elegant och är lagom avslöjande, samtidigt som baksidan visas upp tack vara den smala stringen.

Det här är verkligen en vacker och sensuell stringtrosa med stor lockelse som kommer att förföra din älskare på nolltid.


René Rofé Grenlös Straptrosa

René Rofé Grenlös Straptrosa

Köp hos:

Magiskt vacker stringtrosa med straps, tre smala remmar som löper runt om kroppen. På framsidan finns ett litet spetsdekorerat stycke i nylon och runt om finns bara de minimalistiska remmarna.

René Rofé har en känsla för sexighet och de här trosorna lämnar ingen man oberörd. Om lusten faller på är de dessutom öppna i grenen vilket är en enormt uppskattad detalj. Det är enastående hur så lite tyg, kan skapa så stora känslor.

Vill du ha något unik så är René Rofé Straptrosa med öppen gren ett hett val!


Obsessive Sensuell Stringtrosa

Obsessive Sensuell Stringtrosa Röd

Köp hos:

Snygga röda, ganska enkla stringtrosor. På baksidan precis vid svanken har de ett snyggt symmetriskt mönster. På framsidan är de helt vanliga trosor i polyester, med en del spandex. Banden runt om och bak är tunna och skapar känsla av lekfullhet.

Obsessive designar väldigt sexiga underkläder och de här stringtrosarna är ett exempel på att det räcker med ganska lite, för att göra något väldigt vackert. Den mest klassiska färgen på string är ju svart, men rött är enormt vackert så vi ville ta med ett par enkla röda stringtrosor bland våra rekommendationer.

Vill du ha ett par röda stringtrosor i standarddesign, med en erotisk touch, så är Obsessive Sensuell ett klockrent val.


Baci G-string med snörning

Baci Vit G-string med snörning

Köp hos:

En riktigt snygg G-string som verkligen inte täcker mer än nödvändigt. Vackert vita trosor med en tunn tråd som visar vägen och guidar din partner till himmelriket.

Baci designar många riktigt sexiga och vågade underkläder och kostymer för rollspel med mera. Vi gillar verkligen deras stringtrosor som är minimala i sin design och perfekt för dig som verkligen vill fresta din partner.

Framtill har trosorna spets och ett sött band som dekoration. Du måste bara kolla in Baci och deras sexiga stringtrosor!


Mandy Mystery Lingere – Cameltoe Stringtrosa

Mandy Mystery Lingere – Cameltoe Stringtrosa

Produkten har tyvärr utgått

En sak som manga faktiskt tänder på, är så kallad ”cameltoe”. Det är något lockande med att kunna se formerna på de intima delarna hos kvinnan, genom det tunna tyget. De här stringtrosorna från Mandy Mystery framhäver just detta.

Trosorna är tillverkade i 90% polyamid och 10% elastan och finns tillgängliga i flera storlekar. Framtill är tyget tunt och lite genomskinligt och det som gör trosorna extra speciella är själva bandet i mitten som hjälper till att framhäva kvinnans intima former.

På baksidan är det ett tunt band som string och det här är faktiskt en oerhört sexig stringtrosa som du borde prova om du vågar!


René Rofé Grenlös stringtrosa med spetsdetaljer

René Rofé Grenlös stringtrosa med spetsdetaljer

Köp hos:

Ännu en minimalistisk stringtrosa från vår favorit René Rofé. Den består av tunna band och en liten dekoration baktill samt genomskinliga spetsdetaljer på framsidan. Tillverkad i nylon och spandex.

Om du är ute efter en grenlös, minimal stringtrosa att göra storartad entré med i sovrummet så är den här trosan en het kandidat.


Seven ’til Midnight Floral Crochet Stringstrosa

Seven 'til Midnight Floral Crochet Stringstrosa

Köp hos:

Det här är ett märke som vi inte har så mycket erfarenhet av, men vi fastnade för den här eleganta och söta stringtrosan från Seven ´til Midnight. Den har en lite gammaldags stil med volanger och dekoration, som ger ett väldigt elegant och oskuldsfullt intryck.

Själva stringbandet är tunt och lämnar baken syndigt exponerad, samtidigt som plagget har ett läckert mönster vid svanken.

Plagget kan med fördel kombineras med Seven ’til Midnight BH med likartat mönster!


Här kan du hitta fler artiklar om sexiga underkläder!

Alexandra Gustafsson

Jag är en av grundarna till Njutningsguiden.se och jag drivs av min omättbara hunger efter nya erfarenheter. Konstant nyfiken och lever efter mottot att livet är till för att njutas av.

Senaste inlägg