Recension av vuxenbutiken Sinful 2024: Allt om den erotiska webbshopen


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Den som är intresserad och nyfiken på vuxenleksaker, har säkert stött på butiken Sinful någon gång. Företaget har växt mycket de senaste åren och ligger i framkant när det kommer till marknadsföring. Vi har här gjort en grundlig recension av denna webbshop, för att svara på frågan: är Sinful en bra butik?

Recension av nätbutiken Sinful

Vår recension i korthet

Vi är mycket imponerade av Sinful. Vi har erfarenhet av att beställa från deras webbshop vid ett flertal tillfällen och har alltid haft en mycket smidig upplevelse. Vi har beställt både satisfyers och lite lättare fetischprylar därifrån och blivit riktigt nöjda med både produkter och leverans.

Förutom vår egen upplevelse har vi även gått igenom mängder med andra recensioner av Sinful, från flera av de nordiska marknaderna och sett att en stor majoritet tycks ha samma uppfattning. Några av de mest positiva aspekterna med Sinful enligt oss är:

  • Tydlig butik – Det är lätt att hitta på hemsidan, med tydliga kategorier, bra sökfunktion och möjlighet att hitta specifika märken med mera.
  • Bra utbud – Sinful har både de flesta världsledande varumärkena inom sexleksaker och underkläder, men även ett eget varumärke som ofta är väldigt prisvärt!
  • Snabba leveranser – Ofta har du ditt paket bara någon dag efter att du gjort beställningen. Riktigt bra service på den punkten!
  • Diskreta paket – Detta är väldigt viktigt för många som handlar vuxenprylar. Det sköter Sinful exemplariskt med neutrala paket, väl förslutna, utan loggor eller text som avslöjar avsändaren.

Om du är sugen på att beställa hem någon ny leksak, för dig själv, eller för att leka med en partner, så lär du hitta vad du behöver hos Sinful. Detta är en exemplariskt skött näthandel inom erotik och vi ger Sinful en helhjärtad rekommendation!


Vad är Sinful?

Sinful är en webshop med erotiskt tema. Man erbjuder helt enkelt produkter i ett brett spektra som har med sex och erotik att göra. Här finns både produkter för honom och henne, samt artiklar som kan användas tillsammans. Sinful är aktiva i bland annat Sverige, Norge, Finland och Danmark och är störst i Norden när det kommer till försäljning av sexleksaker online.

Sinful grundades 2008 och är därmed ett ganska nytt företag som växt relativt fort. Man säger sig ha som mål att helt enkelt förbättra skandinavernas sexliv.

Kolla även in våra recensioner av vuxenbutikerna Mshop, Intima och Joyland!

Vem äger Sinful?

Grundarna till denna enorma webbutik heter Mathilde Mackowski och Tonny Andersen. Sedan starten har de expanderat företaget och anställt fler och fler. Verksamheten började i Danmark och spred sig mer och mer utöver hela Norden, samt andra EU-länder.

I nuläget är Sinful ett mycket stort och väletablerat företag, som omsatt hundratals miljoner genom åren, på försäljning av sexleksaker och andra prylar inom sex och erotik.

Har Sinful fysiska butiker?

Sinful har inga fysiska butiker. Detta kan vissa tycka är en nackdel, men det kan också vara en fördel på många sätt. Att handla sexleksaker kan göras så mycket mer diskret online än i en fysisk butik.

Om du tycker att det är en smula genant att inhandla denna typ av produkter kommer du att vara glad över att du till exempel inte riskerar att springa på någon bekant.

Produkterna levereras dessutom i en diskret förpackning som gör att du kan känna dig trygg med att ingen utom du vet att du beställt en sexleksak. För vissa är detta såklart ingen stor grej, medan det för andra är oerhört viktigt.

Vilket utbud har butiken?

Skärmbild av vad Sinful har för utbud

Sinful har kanske det mest omfattande utbudet när det kommer till webbshoper som erbjuder sexleksaker i Norden. Man väljer att dela in detta utbud i flera olika kategorier. Nedan följer ett urval av vilka typer av produkter du kan hitta på Sinfuls hemsida.

Produkter för kvinnor

Sinful erbjuder en mängd olika produkter för henne som bjuder in till att utforska sin egen sexualitet. Till exempel finns ett brett urval av dildos i olika storlekar och modeller, så alla kan hitta något anpassat efter sina specifika önskemål. Det finns också många olika vibratorer i olika prisklasser och av olika modeller. Detta är bara två exempel på kategorier inom sexleksaker för henne som Sinful erbjuder.

Utöver detta finns också en kategori som kallas för bättre sex. Här kan du bland annat hitta salvor som kan appliceras vid samlag för att förstärka orgasmen och göra sexlivet rikare.

Det finns också olika typer av knipkulor som kan användas för att göra knipövningar och stärka muskulaturen i bäckenbotten. Med andra ord har sinful det mesta du kan tänkas önska dig när det kommer till sexleksaker och annat anpassat för henne.

Produkter för män

Även för männen finns det många produkter att välja på. Bland annat hittar du diverse vibratorer och andra sexleksaker som kan hjälpa dig som man att utforska och hitta nya områden inom din egen sexualitet. Men det finns också många produkter som inte enbart riktar in sig mot onani.

Vi hittar också här en kategori som kallas för bättre sex. Här finner du bland annat en spray som gör att mannens erektion fördröjs och tar längre tid. Det gör ofta att denna blir kraftigare och att njutningen för både mannen och kvinnan blir större.

Det finns också gott om olika varianter på kondomer, så att du kan hitta den som passar bäst för just dig och din partner. Utöver detta har man också många olika typer av kinky underkläder för män som är tänkta att användas vid samlag. Detta är ett urval av alla de olika typer av produkter som finns för män på Sinfuls hemsida och man kan minst sagt säga att utbudet är brett.

Produkter för par

Du finner också ett stort utbud av produkter anpassade för par på sinfuls hemsida. Bland annat olika typer av sexmöbler, som sexgungor. Under kategorin sexmöbler finns också speciella möbler anpassade för sex i badet.

Man har också gott om olika sexleksaker för par. Här finns det både leksaker anpassade för själva akten, såsom olika typer av vibratorer anpassade för par. Men du hittar också ett brett utbud av olika sexleksaker som är tänkta att användas under förspelet.

Det finns också en hel del produkter som är tänkta att användas i olika typer av rollspel. Detta handlar om diverse kläder, men också saker som handbojor och straps. Även olika typer av ögonbindlar och masker är sådant som finns till salu på hemsidan.

Självklart finns även massor av bra produkter som de flesta par kan ha användning av, som massageoljor, vattenbaserat glidmedel eller spännande erotiska brädspel.

Fetish – För nyfikna och erfarna

Till slut finns också en kategori som kallas för fetish. Denna är anpassad för att du som har specifika preferenser kring sex ska kunna hitta precis det du tycker om. Till exempel finns olika typer av anpassade sexleksaker som fyller specifika funktioner och sticker ut från mängden.

Det finns också diverse olika produkter för olika typer av rollspel, såsom handbojor och piskor. Du kommer också att hitta specifika utklädningskläder som kan användas för att som partners ta sig an olika roller.

Med andra ord finns det enormt många olika produkter på Sinfuls hemsida och utbudet är brett och anpassat för att alla ska kunna hitta fram till precis det de själva tycker om. På så sätt måste vi säga att utbudet är minst sagt gott och att detta är en av webbutikens styrkor.

Brett utbud av varumärken

Sinful har inte bara många olika sorters produkter. Man har också ett mycket brett utbud av olika varumärken som kommer att märkas om du besöker hemsidan. Faktum är att om du tar en titt under fliken märken på hemsidan kommer du att mötas av alla de hundratals märken som finns representerade på hemsidan.

Några exempel på de mest populära och välkända märkena du hittar hos Sinful är:

  • Satisfyer
  • LELO
  • Pjur
  • Fleshlight
  • Womanizer

Detta är såklart något positivt. Bland annat bidrar det till att chansen är stor att du hittar just det du själv är ute efter och söker eftersom olika märken i ganska stor utsträckning erbjuder olika saker.

Dessutom är detta ett kvitto på att butiken är, inte bara seriös, utan en stor och etablerad aktör på marknaden, eftersom alla dessa märken vill samarbeta med Sinful. På så sätt kan du känna dig trygg med att du gör ett bra köp och att du handlar av en seriös aktör.

Det egna varumärket

Sinful erbjuder också produkter från sitt eget varumärke. Med över 200 olika produkter från detta märker på hemsidan erbjuder man allt från glidmedel till olika vibratorer. Genomgående för i princip alla dessa produkter är att de fått höga betyg av kunderna och goda recensioner. Dessutom är det flesta produkter att finna till ett rimligt och bra pris.

Sinfuls eget märke håller med andra ord hög kvalitet och är prisvärt. Därför kan det definitivt vara värt att ta en titt på dessa produkter när du är inne på hemsidan.

Innan jul, ofta i november någon gång, brukar Sinful börja sälja sin omtyckta erotiska adventskalender. Det är ett riktigt bra tillfälle att kunna prova på en massa nya vuxenprylar till ett riktigt bra pris.

Köpupplevelse sinfuls E-handel

Att produkterna är bra är såklart en sak. Men när du handlar i en E-handel är det såklart också viktigt att hela köpupplevelsen är smidig.

Att du får produkterna snabbt och att du inte behöver betala enorma summor i frakt är saker som gör att upplevelsen blir bättre och att köpet blir mer prisvärt rent ekonomiskt.

Frakt

Sinful erbjuder ett antal olika leveransalternativ. Du kan välja om du vill ha din produkt levererad med hjälp av DHL eller Postnord. Här finns det också olika alternativ där du antingen kan få paketet levererat till dörren eller hämta ut det från en så kallad servicepoint. Att få paketet till dörren är lite dyrare.

Om du väljer att hämta ut paketet från en distributör eller en servicepoint kan du vänta dig att få ditt paket någon gång mellan 1-4 dagar efter att du beställt.

För leverans till dörren är väntetiden 1-3 dagar. Fraktkostnaden är inte speciellt hög och matchar den som brukar vara i olika webbutiker. För beställningar över 700 kronor erbjuds fri frakt, vilket såklart är ett fantastiskt alternativ.

Betalningsmetoder

När du ska betala för din beställning finns ett antal smidiga sätt att använda sig av. Hemsidan erbjuder bland annat betalning via Swish, något som blivit allt vanligare men som ännu inte är något man hittar i alla butiker online. Detta är det de allra flesta anser vara det smidigaste och enklaste alternativet och det är ett stort plus att möjligheten att betala med Swish finns.

Du kan också välja att betala med kort, Klarna eller PayPal. Med andra ord ska det ganska mycket till för att du inte ska hitta en betalmetod som fungerar för just dig. På så sätt är Sinfuls webbutik mycket smidig och enkel att använda när det kommer till betalningen.

Diskreta paket

En del som beställer paket som har med sex och erotik att göra tycker att det är lite pinsamt om till exempel någon annan i hushållet ser detta. Speciellt om man beställt paketet till en servicepoint där det ska hämtas ut framför andra människor kan det vara en smula genant. Men när du beställer från Sinful kan du känna dig helt trygg på den fronten.

De produkter du beställer från Sinful kommer nämligen i mycket diskreta och anonyma paket. Paketet ser helt enkelt ut som vilken onlinebeställd vara som helst, med en utsida gjord av kartong och en fyrkantig form. Ingenstans avslöjas hur produkten som ligger i ser ut.

Sinfuls märkning går inte heller att hitta någonstans på paketet. Även den lapp som visar vem som är avsändare och vem som är mottagare är diskret och skriver istället för Sinful, MCOMPANY på lappen. Med andra ord är det enda sättet att veta vad som är i paketet för en som inte beställt varan, att öppna det. På så sätt kan du känna dig helt trygg med att din beställning från Sinful är både diskret och anonym.

Är Sinful en bra butik? (Vårt omdöme)

Sammanfattningsvis måste vi ju då ställa oss frågan om Sinful är en bra butik eller om det finns bättre alternativ för att beställa olika produkter kopplade till sex. Vi skulle vilja påstå att Sinful är en mycket bra webbutik och vi har fått ett väldigt gott intryck av detta företag och de produkter man erbjuder.

Det märks tydligt att sinful är mycket insatta när det kommer till sex och erotik och som kund kan du därför känna dig trygg med att du handlar i en butik där man har bra koll. Hela upplevelsen av webbutiken är smidig och vi tycker att handlande i denna butik går smidigt och är enkelt.

Förvisso kan det för den som är ovan att handla denna typ av produkter kännas som lite av en djungel på grund av det stora och breda utbudet på hemsidan. För någon som inte är insatt kan det till exempel vara svårt att veta vad olika kategorier betyder.

Men kan vi säga att vi varmt rekommenderar denna hemsida. De många märkena och typerna av produkter gör att de allra flesta kan hitta något som passar bra precis för dem. Med andra ord är Sinful en butik vi fått en mycket positiv bild av och varmt kan rekommendera dig att besöka.


Logo Sinful

Alexandra Gustafsson

Jag är en av grundarna till Njutningsguiden.se och jag drivs av min omättbara hunger efter nya erfarenheter. Konstant nyfiken och lever efter mottot att livet är till för att njutas av.

Senaste inlägg