Recension av vuxenbutiken Mshop 2024: Allt om den erotiska online-butiken


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

När det kommer till att handla sexleksaker och annat som har med erotik och sex att göra, har vuxenbutiker online blivit allt mer populära. Förutom en mer privat process när man beställer sådana produkter har man oftast också ett mycket bredare utbud att välja bland. En sådan butik är Mshop som vi tar en lite närmare titt på i den här recensionen.

Recension av sexbutiken Mshop

Vad är Mshop?

Mshop är en webbutik som säljer sexleksaker och andra produkter kopplade till sex och erotik. Man marknadsför sig som en av de allra största på detta område i hela Norden och säljer också produkter ute runt om i hela Europa.

Mshop är med andra ord en stor aktör på marknaden när det kommer till denna typ av produkter. Man har funnits på marknaden länge och har mer än 35 års erfarenhet av branschen.

Se även våra recensioner av butikerna Sinful, eller Intima och Joyland!

Kort sammanfattning av recensionen av Mshop

  • Mshop har ett riktigt bra utbud av vuxenleksaker och erotiska kläder.
  • Deras produkter ligger bra till prismässigt, inte minst deras eget varumärke som är mycket prisvärt.
  • Mshop har en riktigt bra och smidig näthandel, men även två fysiska butiker.
  • Det är tryggt att beställa från Mshop och paketen är väldigt diskreta.

Har Mshop fysiska butiker?

Till skillnad från en hel del andra butiker online som erbjuder produkter kopplade till sex och erotik har Mshop faktiskt också fysiska butiker. I Sverige är den allra mest populära placerad i Göteborg. Det här är en av Sveriges största och mest populära butiker på detta ämne och man har ett både brett och uppdaterat utbud. Detta kan mycket väl vara en av de stora anledningarna till butikens popularitet.

Men Mshop har faktiskt även en butik i Ullared som är populär. Med andra ord är detta en onlinehandel som också har ett antal fysiska butiker.

Detta har flera olika fördelar. Inte minst lär sig butiken mycket om sina egna kunder och vad som är viktigt för dem när de får träffa dem fysiskt. På så sätt kan du som handlar på Mshop, oavsett om du gör det online eller i butik, vara säker på att saker som utbud och service är anpassat efter vad kunderna vill ha och är ute efter.

Vilket utbud har butiken?

Mshop har ett mycket brett och väl utvecklat utbud som gör att de allra flesta kan hitta något som passar i denna butik. Nedan går vi igenom lite kring vad som finns i butiken, vilka typer av produkter och vilka märken som du kan förvänta dig att hitta.

Många sorters produkter

Screenshot Mshop.se utbud

Mshop har ett mycket brett utbud av produkter som både kommer att göra att du enkelt kan hitta det du är på jakt efter, men också kan utforska nya sorters produkter som du inte hade så bra koll på. På hemsidan kategoriserar man efter olika typer av produkter så att det ska bli lättare att hitta det man letar efter.

Mshop har ett stort och brett utbud av olika sexleksaker. Dessa är i sin tur uppdelade i leksaker för par, för män och för kvinnor.

Under kategorin sexleksaker för par kan du bland annat hitta saker som samlagsvibratorer och penisförlängare. Detta är bara två exempel på otaliga kategorier och det finns gott om sexleksaker för par som kan göra sexlivet spännande och introducera något nytt som man inte tidigare prövat.

Det finns självklart också ett stort utbud av sexleksaker för män. Här hittar du både mindre produkter för onani som penispumpar. Men du hittar också större produkter som exempelvis sexdockor. Med andra ord finns det något för alla och de flesta kommer att kunna hitta något som passar. Utöver dessa två exempel finns såklart en mängd andra kategorier när det kommer till sexleksaker för män.

Även för kvinnor finns det såklart många olika typer av sexleksaker. Du hittar till exempel fem olika underkategorier med olika typer av vibratorer, satisfyers med mera. Det finns helt enkelt mycket att välja på och även den med de mest specifika behov eller önskemål kommer troligen att hitta något som passar på Mshops hemsida.

Utöver detta har man bland annat många olika sorters underkläder som är tänkta att användas vid samlag. Detta finns såklart för både kvinnor och män och utbudet är även på detta område brett. Självklart finns lite mer klassiska underkläder men det finns också de som är mer anpassade efter en specifik fetish. På så sätt kan alla hitta något som passar.

Detta är bara några exempel på alla produkter som Mshop erbjuder i sin webbutik. Utöver detta har man också en hel del inom kategorin BDSM och en hel del apoteksprodukter såsom glidmedel och kondomer.

Vi kan egentligen inte säga att vi saknar någonting när det kommer till vilka produkter som erbjuds i denna butik och måste säga att vi är mycket nöjda med utbudet som erbjuds.

Brett utbud av varumärken

Förutom att erbjuda en mängd olika produkter har Mshops webbutik också ett mycket brett utbud av olika varumärken. Förutom att erbjuda produkter från de allra största och mest populära märkena inom sex och erotik så har man också en enorm bredd av olika märken.

Hos Mshop hittar du bland annat varumärken som:

  • Womanizer
  • Fleshlight
  • Bathmate
  • René Rofé
  • Penthouse

Det här gör att du som haft positiva upplevelser och erfarenheter av ett märke tidigare och vill ha fler produkter från samma märke har goda chanser att hitta det i Mshops butik online. Eller varför inte prova något nytt, kanske den senaste trenden inom sexleksaker?

Mshop:s egna varumärke

Mshop har också ett eget märke. Tyvärr är detta ännu inte speciellt utvecklat och man har bara runt 15 produkter på hemsidan märkta med sin egen logga. Mestadels har man olika typer av paket med flera olika kompletterande produkter av det egna märket. Till exempel en klitorisvibrator i kombination med ett glidmedel och ett annat medel för ökad njutning.

Det ska dock nämnas att utbudet av produkter under eget varumärke hela tiden växer hos Mshop. De får ofta väldigt positiva recensioner och vi har själva varit nöjda med deras vattenbaserade glidmedel till exempel. Dessutom är Mshops egna produkter ofta väldigt prisvärda, så de är definitivt värda att spana in!

Förutom sin vanliga butik, har Mshop även en separat butik som heter Liggboxen. Det är en unik tjänst där du kan prenumerera på boxar fyllda med nya sexleksaker som skickas hem varannan månad.

Köpupplevelse Mshops E-handel

Att köpupplevelsen är smidig och enkel är något som är viktigt för de allra flesta kunder. Paketet ska levereras snabbt och enkelt och man vill gärna att denna typ av produkter levereras diskret. Vi har tittat närmare på hur upplevelsen verkligen är när du handlar i Mshops butik online.

Frakt

När det kommer till frakt så har Mshop faktiskt riktigt bra och smidiga lösningar. Om det är viktigt för dig att få ditt paket snabbt och inte behöva vänta efter att du beställt det är Mshop definitivt butiken du bör vända dig till.

Du kan med hjälp av Instabox eller Budbee få paketet levererat till dörren dagen efter att du beställt. När du hör detta tror du säkert att denna typ av expressleverans kostar långt mer än frakt brukar göra, men faktum är att priset är vad man brukar kunna förvänta sig för leverans inom 3-4 dagar. Med andra ord en riktigt bra deal.

Hur snabbt paketet kan komma fram beror så klart lite på var du bor, men om du bor någonstans nära en stor stad ska det inte vara några problem att få paketet levererat snabbt. Det går såklart också att få sitt paket skickat till ett ombud där du sedan kan hämta ut det. Om du beställer för tillräckligt mycket kommer du också att kunna få hem ditt paket med gratis frakt.

Betalningsmetoder

Du kan välja att betala med Swish, Klarna eller med ditt kort. På så sätt finns det goda möjligheter att göra en smidig och enkel betalning och de allra flesta uppskattar nog att Swish finns som ett smidigt och enkelt alternativ. Även PayPal finns som alternativ för dig som brukar använda denna tjänst.

En fördel med betalningen via Mshop är att du via Klarna kan välja att betala senare. Om du inte har pengar idag, men vet att du kommer ha pengar snart, samtidigt som du behöver produkten direkt kan detta alltså vara ett bra alternativ.

En bra sak att känna till är att Klarna döljer innehållet i appen när det gäller denna typ av butik, av integritetsskäl. Det gör det mindre känsligt att beställa, oavsett hur du väljer att betala.

Även Apple Pay finns som betalningsalternativ.

Att Mshop enbart använder sig av etablerade och tillförlitliga aktörer för betalningen gör att du kan känna dig säker på att allt går rätt till. Detta kan vara en trygghet för dig som fortfarande är lite osäker eller orolig när du handlar online.

Diskreta paket hos Mshop

Många vill inte att det ska synas att de handlat produkter från en vuxenshop. Vissa tycker att det är pinsamt medan andra helt enkelt inte tycker att någon annan har med det hela att göra. Att produkterna kommer i diskreta paket är därför viktigt för många.

Paketen från Mshop är i stort sett så neutrala som paket kan bli. Produkterna packas i en fyrkantig kartongbox, som varken avslöjar form eller annat utseende på innehållet.

Även märkningen på paketet är diskret och avslöjar inte att du beställt paketet från Mshop. På så sätt kan du känna dig trygg med att ingen som du inte vill att ska veta kommer att få reda på vad paketet innehåller.

Är Mshop en bra butik? (Vårt omdöme)

Vi tycker att Mshop är en mycket bra butik och ska du handla produkter kopplade till sex och erotik är det en butik vi varmt kan rekommendera. Med ett brett utbud av högkvalitativa produkter, smidig betalning och snabb leverans finns det egentligen inte så mycket mer att önska.

En sak vi hade kunnat uppskatta vore såklart om Mshops eget märke var än mer utvecklat och bjöd på ett ännu större utbud. Ytterligare en liten nackdel är att hemsidan med alla sina många kategorier kan upplevas en smula rörig, i alla fall för den som inte är speciellt van att handla sexleksaker.

Men överlag är Mshop en mycket bra butik som vi definitivt tycker att du ska ta en titt på om du är på jakt efter en bra vuxenbutik online. Som en av Nordens största aktörer på området vet de vad de sysslar med och vi kan varmt rekommendera Mshop.

Vem äger Mshop?

Bolaget som äger butiken heter NAE Group Sweden AB. Tidigare gick Mshop under namnet Martinshop. Det är ett av de svenska bolag som varit verksamma längst i landet med försäljning inom erotik och vuxenprodukter.


Mshop vuxenbutik

Alexandra Gustafsson

Jag är en av grundarna till Njutningsguiden.se och jag drivs av min omättbara hunger efter nya erfarenheter. Konstant nyfiken och lever efter mottot att livet är till för att njutas av.

Senaste inlägg