Recension av Liggboxen 2024: Prenumerera på överraskningar för vuxna


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Vill du förnya ditt sexliv och prova på nya sätt att njuta? Har du kanske svårt att veta var du ska börja, i djungeln av leksaker och apparater som finns där ute? Då kanske Liggboxen kan vara något för dig! Här går vi igenom exakt vad detta är, hur det funkar och vad du kan förvänta dig. Läs vidare för att se vårt omdöme om Liggboxen!

Liggboxen vad är det och hur funkar det?

Vårt omdöme om Liggboxen i korta drag

Vi gillar verkligen Liggboxen och uppskattar själva idén om att få hem nya roliga saker att prova. Det är förmodligen inte en tjänst som kommer att passa alla, men för vissa är den helt perfekt. Här är våra tankar:

 • Roligt koncept – Många unika prylar som vi aldrig hade fått prova annars.
 • Väldigt prisvärt – Ofta har produkterna ett totalvärde som överstiger lådans kostnad.
 • Smidigt – Liggboxen har en väldigt välfungerande butik med enkel betalning och snabb frakt.

Några nackdelar som är värda att nämna är:

 • Passar inte alla – Vissa grejer är helt enkelt inte för dig. Liggboxen passar bäst för dig med öppet sinne.
 • Viss upprepning – Du får alltid nya produkter i boxarna. Men ibland förekommer likartade teman.
 • Bäst för par – Det mesta gör sig bäst att använda för par, även om många saker är trevliga på egen hand.

Överlag är vi väldigt nöjda och det är en kul grej att prova. Det brukar leda till inspiration till nya lekar att prova på i sänghalmen. Det är enkelt att prova på en prenumeration och dessutom enkelt att avsluta om du inte är nöjd. Om du får hem en låda du inte gillar, går det att skicka den i retur om allt är oöppnat.

Vi kan varmt rekommendera Liggboxen och ser det som ett smidigt och prisvärt sätt att prova på massor av nya sexleksaker, som du förmodligen aldrig hade kommit på idén att prova själv!

Vad är Liggboxen?

Liggboxen Logo

Liggboxen är en prenumerationstjänst på sexleksaker. Varannan månad får du hem en låda med olika leksaker och andra produkter för att göra sexlivet mellan dig och din partner ännu mer spännande.

Det unika här är att du själv inte vet vad lådorna kommer att innehålla. Momentet med en överraskning är något som många uppskattar och tycker tillför en hel del till upplevelsen.

Du betalar alltså en fast summa varannan månad, och får då hem en box. Liggboxen grundades som ett samarbete mellan vuxenbutiken Mshop och skaparna bakom podden “Alla våra ligg”. Alla produkter i boxen är därmed utvalda ur Mshops mycket breda utbud.

Förutom att du får en överraskning är tjänsten också ett sätt att göra en bra deal och få bra priser på sexleksaker. Värdet på alla produkter som kommer i boxen, överskrider ofta med råge den summa du betalar varannan månad.

Dessutom kommer alla produkter i en snygg och inbjudande låda. Att ge bort en prenumeration på Liggboxen till exempelvis din partner kan alltså vara en rolig present.

Hur funkar det att beställa?

Att beställa Liggboxen hem till dig och din partner är mycket enkelt. Det enklaste sättet att beställa, är genom att starta en ny prenumeration. Då få du hem en ny box varannan månad, där du inte på förhand vet vad den kommer att innehålla.

Det här ger ett överraskningsmoment. Samtidigt kommer du och din partner hela tiden få fylla på med nya spännande leksaker som kan göra sexlivet mer givande.

En prenumeration startas enklast genom att du registrerar dig på hemsidan. Där fyller du i, precis som vid ett vanligt internetköp, med saker som adress, betalningsinformation och så vidare.

Därefter kommer du att få hem ett paket varannan månad. Boxen skickas på mitten av månaden.

Boxen skickas för det mesta till ett ombud. Där får du sedan själv hämta ut den när det passar för dig, men såklart inom de tidsramar som finns från ombudet. Värt att notera är att lådan skickas i diskret förpackning, så att du inte behöver känna några blygsamheter inför att hämta ut det hos postombudet.

Ett annat sätt att beställa Liggboxen är genom att titta bland alla de lådor som skickats ut tidigare månader. Boxarna från tidigare månader finns på hemsidan och vissa finns fortfarande i lager och går att beställa.

Om du hittar en specifik låda med innehåll som lockar kan det här alltså vara ett alternativ. Du behöver därmed inte prenumerera för att kunna köpa en låda från Liggboxen.se.

Vem äger Liggboxen?

Liggboxen startades som ett samarbete mellan Mshop och skaparna av podcasten alla våra ligg. Det båda dessa har gemensamt är att de brinner för att göra människors sexliv bättre.

Mshop som är en sexbutik online har bland annat jobbat tillsammans med sjukvård och olika experter för att få människors syn på sex att bli hälsosammare och sundare.

Alla våra ligg är en av de största podcasterna om sex i Sverige. De tar sig an dilemman, svarar på frågor och berättar om egna erfarenheter för att utbilda och lära andra om sex och sexualitet.

Tillsammans har de alltså tagit fram Liggboxen. Tjänsten är tänkt som en hjälp för par som vill ha lite extra färg på vardagen och göra sitt sexliv mer spännande och givande. Noga utvalda produkter i kombination med det överraskningsmoment som den hemliga boxen innehåller gör att den är uppskattad av många.

Har Liggboxen någon fysisk butik?

Liggboxen har inte någon fysisk butik. Du beställer varorna direkt via hemsidan, eller väljer att starta en prenumeration. Många uppskattar möjligheten att kunna handla diskret via datorn när det kommer till sexleksaker.

Däremot har Mshop som är en av de som ligger bakom lådan en fysisk butik på flera olika platser bland annat i Göteborg och Ullared. Där kan du hitta alla de produkter som finns i Liggboxen.

Vilket utbud finns hos Liggboxen?

Den stora idén med Liggboxen är ju att du när du prenumererar ska bli överraskad och inte veta vad du får. Men på hemsidan finns också alla tidigare boxar som och där kan du se ungefär vad de brukar innehålla.

Totalt sett finns alla boxar ända tillbaka från 2018 att välja bland för dig som vill köpa en enskild box och inte bara ha prenumerationen. Alla produkter i dessa boxar är noggrant utvalda från Mshops egna sortiment.

I några av de nyaste lådorna hittar du bland annat saker som G-punktsvibratorer, buttplugs, och olika typer av gels, tvålar och massageoljor. Med andra ord levererar man ett brett utbud med många olika typer av produkter.

De flesta paket består av någon form av vibrator eller sexleksak för både mannen och kvinnan. Utöver detta brukar också produkter som lusthöjande gels eller väldoftande oljor medfölja.

Många av de produkter som kommer i boxarna är storsäljare. De är noggrant utvalda och håller hög kvalitet.

Varje box har också ett speciellt tema. Det kan till exempel vara “för mer hett sex”,eller “för mer djuriskt sex”.

För den som vill finns också en special edition låda. Detta är en lite större box som innehåller några av favoriterna från de tidigare lådorna. Perfekt för den som vill ha något riktigt maxat till sig och sin partner, med de absolut bästa produkterna.

Liggboxen exempel på lådor

På Liggboxens hemsida kan du se alla tidigare boxar som skickats ut. Några exempel är:

Liggboxen december 2022

Liggboxen December 2022

I Liggboxen december 2022 fick du med tre produkter i glasmaterial:

 • G-punktsstav
 • Dildo
 • Buttplug

Liggboxen augusti 2021

Liggboxen Augusti 2021

I Liggboxen augusti 2021 fick du med:

 • Power Delay Perineum Vibrator
 • Geishakulor i stål med tråd
 • Smaksatt glidmedel för oralsex – System JO Bubble Gum

Det sammanlagda värdet för dessa produkter var 1 027 kr.


Liggboxen Februari 2020

Liggboxen Februari 2020

I Liggboxen Februari 2020 fick du med följande:

 • Alpha Penisring
 • Ben Wa balls/Geishakulor
 • Nuruolja

Vilka varumärken får man i Liggboxen?

Liggboxen innehåller i de allra flesta fall en ganska stor blandning av varumärken. Många gånger är det som sagt riktiga storsäljare som är populära bland många.

Man har både produkter från svenska märken som till exempel RFSU. Men det finns också en hel del märken som är stora och populära globalt sett.

Detta är en av de stora fördelarna med utbudet i Liggboxen. Eftersom Mshop är en butik som säljer produkter från hundratals olika märken är det ingen risk att man hakar upp sig på en specifik tillverkare. Det finns alltid något nytt att prova helt enkelt.

Har Liggboxen något eget varumärke?

Nej, Liggboxen har inget eget varumärke på specifika produkter i lådan. Däremot ingår ibland produkter från Mshops egna varumärke Mshop Care.

Köpupplevelse Liggboxens e-handel

Nedan följer en del detaljer om hur det är att beställa Liggboxen, oavsett om du prenumererar eller köper enskilda lådor.

Frakt

Leveranstiderna kan såklart variera lite beroende på var du bor. Generellt sett är Liggboxen dock snabba med sina leveranser och ser till att du får lådorna inom ganska kort tid. Frakten är inte gratis, men ligger på en rimlig nivå som de flesta nog anser är värd att betala.

En sak som ska nämnas när det kommer till frakt är att det inte går att få Liggboxen direkt levererad hem till din dörr. Istället får du själv hämta ut den hos ett ombud.

För en del kan det här såklart vara en liten nackdel, och något som gör att det hela blir lite krångligare. Å andra sidan kan det kännas skönt att veta att du själv får välja när du vill hämta ut den, speciellt om det finns fler hemma som helst inte ska se vad du beställt.

Frakten sker via DHL. För det mesta tar det 1-2 dagar från det att den skickas, till att den levererats till ett ombud och du kan hämta ut den. Fördelen med DHL är att de har många utlämningsplatser i de flesta städer och risken för att du måste ta dig långt för att hämta ut paketet är liten.

Betalningsmetoder

Liggboxen betalas med kort. Du registrerar ditt betalkort och sedan debiteras kortet i slutet av varannan månad, innan nästa överraskningsbox skickas ut.

Avsluta prenumeration

Det är snabbt och smidigt att avsluta om du inte längre vill prenumerera på tjänsten. Du måste dock se till att avsluta senast 2 veckor innan nästa kontodebitering, för att inte få nästa box.

När du är inloggad på ditt konto hos Liggboxen, kan du smidigt avbryta din prenumeration genom att gå till fliken ”prenumeration” och klicka på avsluta. Du får en bekräftelse, så du vet att kontot är avslutat och allt är klart.

Är Liggboxen diskret?

För de flesta kan det kännas skönt om förpackningen är diskret. Speciellt när man ska hämta ut den hos ett ombud kan det kännas bättre om inte alla runtom kan se vad den innehåller.

Liggboxen kommer i en diskret, helt vit förpackning. De som själva beställer från tjänsten kan kanske känna igen den, men ingen annan. En avsändare som inte avslöjar vad den har med att göra, gör att det heller inte går att läsa sig till vad boxen innehåller. 

Är Liggboxen bra?

Överlag tycker vi att Liggboxen är en mycket bra tjänst. Förutom det som lyfts tidigare i denna artikel syns det också tydligt när vi kikar närmare på tidigare omdömen.

Kunderna är mycket nöjda. Många beskriver hur de med hjälp av en prenumeration på Liggboxen fått sitt sexliv att nå nya nivåer. En hel del beskriver det som att de fått upptäcka och utforska nya saker som de knappt visste fanns innan. De är också nöjda med kvaliteten och nivån på de produkter som ingår i lådorna.

Att det finns en hel del nöjda kunder råder det alltså ingen tvekan om. Men är Liggboxen något för alla? Enligt oss har den såklart också vissa mindre nackdelar.

Vissa tycker helt enkelt inte om att inte veta vad de köper, innan de betalar för det. Risken finns såklart alltid att du kommer få betala för och få hem prylar som inte alls passar dig och som du och din partner inte har någon glädje av. Bäst passar det par som vet med sig att de är lite äventyrliga och verkligen vill prova nya saker.

Med det sagt går det alltid att skicka tillbaka boxen om du inte är nöjd och få pengarna tillbaka. För den som inte vill ha själva överraskningen är kanske de tidigare boxarna, där du kan se innehållet ett bättre alternativ.

I övrigt ser vi Liggboxen som en mycket bra tjänst. Just prenumerationen gör att du alltid kan få hem något nytt och spännande med jämna mellanrum.

Produkterna håller också hög kvalitet. Det märks att det finns en tanke bakom varje låda och att de inte bara innehåller artiklar man vill bli av med eller sälja lite extra av. Enligt oss är Liggboxen alltså en mycket bra tjänst som absolut kan vara värd att testa!


Liggboxen Logo

Alexandra Gustafsson

Jag är en av grundarna till Njutningsguiden.se och jag drivs av min omättbara hunger efter nya erfarenheter. Konstant nyfiken och lever efter mottot att livet är till för att njutas av.

Senaste inlägg