Bästa satisfyer 2024: Lufttrycksvibratorer för maximal stimulans


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

När du provar en satisfyer för första gången inser du plötsligt vad du missat. Tyvärr killar, ni har ingen chans mot den här lilla apparaten när det gäller direkt stimulans på precis rätt ställe. Alla tjejer förtjänar att få uppleva njutningen som bara en riktigt bra satisfyer kan ge! Här är de bästa lufttrycksvibratorerna på marknaden.

Kvinnohand håller upp en röd satisfyer

Vilken satisfyer är bäst i test?

Om du vill göra det enkelt och ha det bästa så är det Womanizer du ska köpa. Helt makalös njutning, förpackad i en bekväm, snygg och simpel apparat. Deras bästa variant är Womanizer Premium.

✅ Förstklassig njutning

Womanizer Premium

En annorlunda, ny favorit är Twitch Innovation från Shots. Den är helt annorlunda designad än övriga produkter på listan. Med ett mjukt sugande mot klitoris och kittlande vibrationer är den helt otroligt att leka med. Kräver lite träning för att använda på rätt sätt, men erbjuder fantastisk stimulans!

✅ Helt unik funktion

Shots Twitch Innovation

Slutligen måste vi också få med en rekommendation av Satistfyer Pro 2. Den är billigast, men fortfarande en fantastisk apparat. Om du aldrig provat en satisfyer förut, finns det risk att denna kommer förändra ditt liv för alltid.

✅ Prisvärd klassiker

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Läs vidare för att se fler satisfyers och recensioner av många olika varianter!

Recensioner av 9 olika satisfyers

Här kommer en närmare titt på alla 9 satifsyers som jag fått äran att prova.

Womanizer Premium

Womanizer Premium

Finns hos:

En Womanizer är en apparat som kommer att förändra ditt liv. Detta är helt revolutionerande för kvinnor och ger tillgång till njutning på ett helt nytt sätt. Deras Premium-variant är i en klass för sig och är verkligen den bästa satisfyern jag någonsin testat.

Womanizer Premium är en lätt, ergonomisk apparat som ligger bra i handen. Den är tillverkad med ett hölje av silikon som gör att den känns naturlig och len, inte alls plastig. I paketet får du med 2 olika ”huvud” till stimulatorn så att du kan välja det som passar bäst för just din kropp.

Det magiska med Womanizer Premium, ligger i dess fantastiska munstycke och lufttrycket som omfamnar klitoris på ett fantastiskt sätt. Womanizer använder en egenutvecklad, patenterad teknik som de kallar ”Pleasure Air Technology”. Denna gör verkligen skäl för sitt namn. Lufttrycket suger och stimulerar klitoris på ett intensivt sätt som ger upphov till otroliga orgasmer. Det finns inget annat sätt som gör det lättare att nå klimax än med en sådan här magisk apparat.

En stor fördel med Premium-versionen är att den har fler inställningar än deras tidigare modeller. Du kan justera intensiteten i upp till 12 olika nivåer, för att styra upplevelsen i din takt. Vissa föredrar en mjukare behandling, medan andra vill skruva upp ögonblicket ordentligt. Det beror helt på din egen smak och hur din kropp svarar på stimulansen.

En funktion som är riktigt kul att leka med är Auto-funktionen. När du ställer in Womanizer Premium på auto så kör den varierade program enligt olika mönster. Den retas och höjer och sänker intensiteten på ett lekfullt och naturligt sätt. Även autoläget kan köras på flera olika inställningar och det är faktiskt riktigt spännande att prova sig fram med det.

En riktigt trevlig fördel med Womanizer Premium är att den är helt vattentät. Du kan alltså njuta av den både i duschen och i badkaret, vilket ger en lyxkänsla som du bara måste prova. Mer avslappnande och härligt än så blir det knappast.

Tekniskt är Womanizer Premium lätt att använda. Den laddas med en USB-kabel som kommer med i paketet. Den laddas snabbt på ett par timmar och kan sedan användas i upp till fyra timmar.

Min uppmaning till dig, kära kvinna som läser det här, är att prova. När du väl gjort det kommer du att förstå precis varför. Det här är ett så enkelt sätt att njuta, på ett sätt som du aldrig varit med om tidigare. Womanizer Premium är den bästa satisfyern på marknaden just nu och du förtjänar att ha den i ditt liv!


Womanizer Classic

Womanizer Classic Lufttrycksvibrator

Finns hos:

Om du vill spara lite pengar så är Womanizer Classic på det stora hela lika bra som deras Premium-variant. Det finns några tekniska skillnader och den saknar några av funktionerna, men wow-upplevelsen och njutningen är helt och hållet densamma.

Det är som alla Womanizers apparater, en nätt liten maskin i fin förpackning. Munstycket är tillverkat i medicinskt godkänd silikon och hela apparaten består av plast, klätt i ett lent silikonmaterial. När du köper en Womanizer Classic får du med laddningskabel och en liten förvaringspåse.

Tekniken som används är Womanizers patenterade Pleasure Air Technology. Det är en unik upplevelse som hjälpt otroligt manga kvinnor att få enorm njutning. Jag känner flera kvinnor som aldrig tidigare nått orgasm som kan få multipla orgasmer med en Womanizer.

Womanizer Classic har 8 nivåer att välja mellan så att du enkelt kan prova dig fram mellan lite lugnare lägen och det mer intensiva.

Det här är en ganska lyxig satisfyer och du kommer definitivt inte att bli besviken om det här blir din första lufttrycksupplevelse. Det är helt underbart och Womanizer Classic är definitivt ett av de bästa alternativen. Den saknar några av de unika funktionerna som deras Premium har, men är som sagt något billigare. Hur som helst är det en given rekommendation!


Womanizer Duo

Womanizer Duo

Finns hos:

Det här är Womanizers svar på den mest ikoniska leksaken någonsin, en så kallad Rabbit-vibrator. På Womanizer Duo används den patenterade sug- och stimulanstekniken från Womanizer, i kombination med en del som används för att stimulera kvinnan inifrån.

Klitoris stimuleras med hjälp av Womanizer Pleasure Air Technology. Den andra delen förs in i slidan med hjälp av några droppar vattenbaserat glidmedel. Även den delen som förs in har en vibrerande funktion och resultatet blir en helt maxad upplevelse med det bästa av två världar.

På Womanizer finns två motorer som tillsammans skapar en symfoni av kvinnlig njutning. Du får uppleva två sorters vibrationer, på två ställen samtidigt. På handtaget finns kontroller som kan justera vibrationsnivåerna för båda ställen. Du kanske till exempel vill ha mjukare vibrationer inuti, men mer intensivt på klitoris, eller tvärtom. Det är härligt att prova sig fram och hitta de inställningar som passar. Du kan även justera vibrationsmönstren enligt olika förinställda program som du trycker igång.

Om du vill ha en vibrator med dubbel funktion så är Womanizer Duo en fantastisk kamrat att ha i sängkammaren. Det går även bra att använda den i dusch och bad, då den är helt vattentät. Precis som Womanizers andra apparat är den lätt att sköta och hålla ren och går enkelt och snabbt att ladda.

Det är en smakfråga om du ska välja Womanizer Duo, eller deras Premium-variant. Själva höjdpunkten är för de allra flesta den intensiva och oersättliga stimulansen av klitoris som du får av lufttrycksvibratorn. Men många upplever en extra njutning av att även känna sig ”uppfylld” samtidigt. Det brukar kräva lite mer träning att få till det med Womanizer Duo, men när du väl hittar rätt så är det en extasisk upplevelse.

Oavsett vilken du väljer så tror jag att du kommer att tappa hakan över vilken otrolig upplevelse du får. Womanizer Duo är definitivt en satisfyer för dig som vill ha både G-punktstimulans och en klassisk lufttrycksvibrator på en och samma gång!


Lelo Sona 2 Cruise

Lelo Sona 2

Finns hos:

Det här är en helt otrolig lufttrycksvibrator från Lelo. De kallar den för Sona på grund av tekniken som används med soniska ljudvågor. Det är en teknik som skiljer sig från många andra vibratorer som bygger på klassiskt vibrerande apparater.

En nackdel som är värd att känna till med Lelo Sona 2, är att den lite mer högljudd än de mer diskreta vibratorerna på marknaden. Det är inget jättefarligt högt, men ändå värt att nämna att den ger ifrån sig lite speciellt ljud.

Nog om det negativa, låt oss prata om funktionen. Lelo Sona fungerar genom att stimulera klitoris i en uppåtgående rörelse, med hjälp av soniska vibrationer. Det är en makalöst härlig upplevelse som faktiskt chockade mig lite till en början. Jag har aldrig känt något liknande och då har jag provat en ansenlig mängd apparater innan. Det är en revolutionerande upplevelse när det kommer till kvinnlig njutning.

Lelo Sona används på ett lite annorlunda sätt än du kanske är van vid, om du provat en vibrator tidigare. Den här placerar du på din känsliga punkt, och håller sedan helt stilla. Maskinen sköter sedan resten, med en stimulerande upplevelse som leder dig hela vägen fram till mål. Det kan ta en stund att hitta rätt position när du är ovan, men när du väl hittat rätt så märker du det snabbt. Det är en väldigt koncentrerad stimulering som inte går att ta miste på.

Resultatet när du lyckas som bäst är en lång och utdragen orgasm som lämnar dig helt utmattad efteråt. Vanligtvis tar det, åtminstone för mig, lite längre tid med en Lelo Sona än till exempel en Womanizer. Det är helt enkelt en annan typ av upplevelse.

En sak som kan kännas lite konstig i början med Lelo Sona 2, är att den är lite hård och plastig när du håller i den. Det spelar dock inte så stor roll när du väl använder den, eftersom den bara behöver hållas i lätt kontakt med kroppen för att ge effekt.

Lelo Sona 2 har många olika inställningar som du kan prova dig fram med, för att få till din personliga njutningsupplevelse. Du kan välja mellan 12 olika mönster med olika rytmer och ställa in intensiteten i 8 olika nivåer.

Tillverkarna rekommenderar att Lelo Sona används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för bästa upplevelse. Det går även att använda apparaten under vatten i badet eller i duschen då den är vattentät.

Allt som allt är Lelo Sona 2 en unik upplevelse som sticker ut från mängden. Den har en förmåga att ge mer utdragna orgasmer och är lite knepigare att använda i början. Men när du väl lyckas är Lelo Sona 2 en lyxig apparat som ger helt makalös njutning som du aldrig någonsin upplevt tidigare. Ett måste att prova!


We-Vibe Melt – Satisfyer som passar både solo och för par

We-Vibe Melt Appstyrd Lufttrycksvibrator

Finns hos:

Det här är en satisfyer med funktioner även för par som vill ha lite extra kul tillsammans. Det är ett sätt för din partner att kunna vara med i leken när du njuter av de intensiva orgasmerna som går att få med en lufttrycksvibrator.

Varumärket We-Vibe ägs av samma företag som tillverkar Womanizer. Moderföretaget heter WOW Tech Group och de är världsledande inom teknik för sexuell njutning.

Även deras We-Vibe Melt använder den patenterade Pleasure Air Technology. Det är en helt makalös teknik som stimulerar klitoris med pulserande vågor och en mjuk och behaglig sugteknik där endast lufttrycket sköter stimulansen. Har du aldrig provat någon av deras apparater missar du något, är allt jag kan säga.

Själva formen på We-Vibe Melt är anpassad för att kunna användas samtidigt som du och din partner har samlag, oavsett vilken position ni använder. Det är en liten och nätt apparat som är lite böjd för att inte vara i vägen.

En annan mycket spännande funktion är möjligheten att koppla din We-Vibe till en smartphone. På så vis kan du lämna över makten till din partner som får försöka följa dina signaler och anpassa intensiteten till vad du efterfrågar just där och då. Det är ett spännande sätt att leka med varandra, samtidigt som du som kvinna och din njutning står i centrum. Det finns även möjligheter till lekar på distans, för er som vågar och vill njuta av varandra även när ni inte är med varandra fysiskt.

We-Vibe Melt är en diskret och tyst vibrator som dessutom går utmärkt att använda under vatten. Överlag är det en bra apparat rent tekniskt, med en batteritid på cirka 2 timmar efter full laddning. Du får med både laddningskabel, glidmedel och en förvaringspåse när du köper den.

Allt som allt är We-Vibe Melt en utmärkt lufttrycksvibrator. Den är nästan lika bra bra som favoriten Womanizer, även om den har lite färre funktioner och är något knepigare att hålla rätt vid solo-användning. Men vill ni prova på att använda en satisfyer tillsammans som par, är We-Vibe Melt ett fantastiskt redskap. Bästa satisfyern för par enligt oss!


Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Finns hos:

Det här är en mycket populär lufttryckvibrator från märket Satisfyer. Deras produkter är ofta bland de billigaste och många gånger är kvalitén faktiskt riktigt bra.

Om du aldrig använt en lufttrycksvibrator förut kommer du att få en wow-upplevelse av din nya Satisfyer. Den har en mycket behaglig och fin stimulerande effekt genom de pulserande vågorna som bildas när du håller den mot klitoris. De ger en känsla som påminner till viss del om oralsex.

Jag måste dock säga att när du har provat de ännu lite vassare varianterna som till exempel Womanizer eller Dame Aer, märker du att det här är en lite simplare variant. Satisfyer Pro 2 Next Generation känns lite ”stelare”, något mindre mjuk och sofistikerad i sin beröring. Det handlar om ganska små skillnader, men du märker definitivt av det när du provat runt bland dessa härliga leksaker.

Som med de flesta satisfyers är det rekommenderat att använda ett vattenbaserat glidmedel i samband med användning. Skillnaden på Satisfyer 2 Pro Next Generation, mot tidigare modeller i samma serie, är att den bland annat är något mer tystlåten och även kan köras med högre intensitet.

Inställningarna har 11 olika nivåer av pulserande. Du kan låta den beröra dig varsamt, eller otroligt intensivt för stunder du vill maximera stimulansen där nere.

En negativ aspekt med Satisfyer 2 Pro är att den har ganska kort batteritid på ungefär 30 minuter. Vanligtvis är det givetvis tillräckligt men om du glömmer ladda den emellanåt är den ofta urladdad. Det går dock snabbt att ladda upp med USB-kabel, vilket följer med i paketet.

Överlag är Satisfyer Pro 2 Next Generation en riktigt bra lufttrycksvibrator, särskilt med det låga priset i åtanke. Om du är osäker på om det är något för dig så kan det vara ett bra första steg in i sexleksakernas värld. Har du aldrig provat innan är detta fullt tillräckligt för att få dig att förstå grejen med satisfyers!


Zalo Queen PulseWave 2-in-1

Zalo Queen PulseWave 2-in-1

Finns hos:

Det här är en väldigt glamouröst designad satisfyer av varumärket Zalo. De utvecklar och säljer många olika sorters sexleksaker och accessoarer. Zalo Queen Pulsewave är inte bara läcker i sitt utseende utan döljer en hel del riktigt bra funktioner under ytan.

Det här är en 2-in-1-produkt som både är en vibrator, som förs in och stimulerar g-punkten, och en lufttrycksvibrator som stimulerar klitoris. Vibratorn är en lyxig upplevelse som drivs av deras egna PulseWave-teknik. Den kan ställas på 8 olika nivåer med pulserande stimulering där nere.

Själva satisfyern, eller lufttrycksvibratorn kopplas på som en separat ”sleeve”. Då förvandlas apparaten till en maskin som både suger och stimulerar klitoris oerhört effektivt. Om jag ska vara helt ärlig så är inte denna funktion den bästa, utan känns mer som något man har lagt till för att göra det enkelt för sig. Det finns betydligt bättre lufttrycksvibratorer på marknaden, om det är just den funktionen du är ute efter. Men om du bara vill köpa en leksak och få ut så mycket som möjligt av den, så kan den här lösningen vara helt ok.

Förutom att både vara en vibrator och en satisfyer har Zalo Queen även möjligheten att ansluta till en smartphone via Bluetooth. På så vis kan du överlåta kontrollen över vibratorn till din partner som får göra sitt bästa för att retas, och försöka få dig att skrika av njutning. Det är en kul detalj som många brukar uppskatta att åtminstone prova på.

Andra bra funktioner på Zalo Queen PulseWave är att den är vattentät, tillverkad i ett skonsamt silikonmaterial, och har en mycket trevlig förvärmande funktion som gör den betydligt mer behaglig att komma igång med.

Överlag är detta en fin produkt med ganska lyxig känsla. Det är dock tyvärr inte min favorit då själv satisfyerdelen inte lever upp till mina, ganska höga förväntningar. Personligen hade jag nog hellre köpt en billigare vibrator och satsat på en bättre satisfyer direkt istället. Men det är en smakfråga i slutändan och Zalo Queen är väldigt uppskattad och kommer i en otroligt fin förpackning, perfekt som present.


Lora DiCarlo Baci

Lora DiCarlo Baci

Finns hos:

Det här är en klitorisstimulator med en väldigt säregen design. Den har ett betydligt större munstycke och fungerar på ett annat sätt.

Tekniken som används för att stimulera kallas för ”Airflow Technology”. Syftet är att återskapa känslan av en mun och en tunga som suger och slickar över klitoris. Och ja, den lyckas ganska bra med detta.

Anledningen till att Lora DiCarlo Baci är formad som den är, är för att den ska kunna ligga mjukt och nära mot blygdläpparna. När den skickar ut vibrationer till klitoris, känner du även av lite av detta nere och runt om. Det är en väldigt speciell känsla som inte liknar någon av de andra lufttrycksvibratorerna jag testat.

En sak som kan vara kul att känna till när det gäller Lora DiCarlo Baci, är att tekniken som används inuti är väldigt avancerad. De använder sig av programmerad mjukvara och har som små robotar inuti apparaten som är särskilt designade för att röra sig på det sätt som skänker maximal njutning till kvinnan. Företaget inväntar patent för sin mikrorobotteknik som används i produkten.

Du kan ställa in Baci på 10 olika nivåer med olika styrka på tryckvågorna. Den är även vattentät och kan användas både i duschen och badet. Bäst gör den sig med ett vattenbaserat glidmedel.

Jag är otroligt glad över att få chansen att prova Lora DiCarlo Baci. Det är en unik satisfyer och känslan av att den sveper om hela den nedre regionen samtidigt som den stimulerar, är väldigt eggande. Det går inte låta bli att känna sig otroligt väl omhändertagen, om vi säger så. Det finns många olika sätt att använda den på och det här är verkligen en spännande lufttrycksvibrator att prova sig fram med. Ett kul alternativ för dig som gillar att experimentera!


Dame Aer Suction Toy

Dame Aer Suction Toy

Finns hos:

Den här lilla satisfyern kanske ser oskyldig och simpel ut, men den ger mycket valuta för pengarna. Den har många bra funktioner och är förvånansvärt bra på att stimulera i precis rätt styrka.

Dam Aer är noga med att inte beskriva sig som en vibrator, vilket jag förstår. Funktionen här är något helt annat. Deras Suction Toy ger en upplevelse som är väldigt lik riktigt bra oralsex. Den imiterar på ett skrämmande trovärdigt sätt ett par läppar som suger tag i klitoris och en snabb och vältränad tunga. En väldigt trevlig upplevelse som definitivt är värd att återbesöka många gånger.

Att nå klimax med Dame Aer är väldigt enkelt. Den har en förmåga att hålla sig på rätt plats, genom att hållas kvar vid klitoris med ett lätt vakuum. Det är lagom varsamt, men ändå intensivt nog för att ta dig hela vägen. Du kan självklart ställa in nivåerna på den, med upp till fem olika grader av intensitet. Dessutom kan du välja sugmönster, även där med fem alternativ. Det är ett sant nöje att leka med Dame Aer och försöka hitta just den där nivån som passar.

Materialet består av medicinskt godkänd silikon och den lilla apparaten ligger bekvämt i handen och är enkel att hantera. Den är dessutom helt vattentät så att du kan lyxbada med den om behovet faller på.

Dame Aer Suction Toy är otroligt smidig att använda, den laddas enkelt med medföljande USB-kabel. Det är definitivt en satisfier där uppe bland de bästa jag testat. Den är billigare än till exempel Womanizers bästa modeller, men inte långt ifrån när det gäller kvalitet. Jag är inte besviken på Dame Aer, och misstänker att du inte heller kommer att bli det. Den ger en unik upplevelse som definitivt är värd att prova!


Vad är en satisfyer?

En satisfyer är en elektronisk apparat som är designad för att stimulera kvinnans klitoris. Många beskriver känslan av en satisfyer som den du får av oralsex. En maskin kan dock göra saker som ingen mun och tunga i världen kan, när det gäller kontroll, hastighet med mera. De kan vara utformade på lite olika sätt och vissa fungerar som en kombination av en vanlig vibrator som förs in i slidan och en enhet som stimulerar klitoris samtidigt.

Är satisfyer och lufttrycksvibrator samma sak?

Ja, ofta kallas satisfyers för lufttrycksvibrator på svenska. Det finns även ett varumärke som heter Satisfyer, med många olika modeller till salu, som ägs av det tyska företaget Triple A Marketing.

Hur använder man en satisfier?

En vanlig satisfyer används genom att placera munstycket mot klitoris. Vanligtvis rekommenderas att använda den tillsammans med några droppar vattenbaserat glidmedel för maximal njutning och för att minska risken för obehag. De flesta moderna lufttrycksvibratorer går även att använda under vatten till exempel i duschen eller i badkaret.

Kan killar använda en satisfyer?

En satisfyer är anpassad för att kunna omsluta klitoris. Den är inte menad att tillfredsställa män och mäns könsorgan. Det går dock att prova så länge det inte känns obehagligt. Men i ärlighetens namn är det inte något som ger så där jättestor njutning för en kille.

Däremot finns det mycket nöje att hämta i att använda den tillsammans. Bara fantasin sätter gränser för vad ni kan hitta på. Medan ena partnern stimulerar sig själv med satisfyern kan den andra ta hand om andra kroppsdelar. Eller bara njuta av att titta på.

Det finns dessutom modeller som är anpassade för partners att använda tillsammans. De kan vara med under själva akten, både mellan man och kvinna, eller mellan två kvinnor. Kolla in Womanizer Duo som var vår favorit att använda tillsammans!

Hur känns det att använda satisfyer?

Lite grann som en bal på slottet – alldeles underbart! Faktum är att en satisfyer väldigt ofta kan ge kvinnor orgasmer de inte ens visste att de kunde få. Många kvinnor får sin första riktiga orgasm tack vare en lufttrycksvibrator.

Många menar att det påminner om oralsex. Till viss del stämmer det, men låt oss vara ärliga här: ingen partner i världen kan slicka fitta på samma sätt som en riktigt bra satisfyer. Det här är, utan att överdriva, teknikgudens gåva till kvinnan.

En partner fyller givetvis många andra funktioner (viktigt att inte såra killarnas ego här), såsom attraktion, beröring, smek, närhet och så vidare. Men när det gäller direkt stimulering av klitoris så är en bra satisfyer faktiskt helt ohotad. Om du aldrig testat så måste du göra det!

Alexandra Gustafsson

Jag är en av grundarna till Njutningsguiden.se och jag drivs av min omättbara hunger efter nya erfarenheter. Konstant nyfiken och lever efter mottot att livet är till för att njutas av.

Senaste inlägg