Bästa massageoljan 2024: För intima stunder tillsammans


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Det finns få saker som kan förgylla stunderna tillsammans med din partner, så mycket som en skön, avslappande och sensuell massage. Idag finns ett enormt utbud av oljor på marknaden, med dofter och kvalitéer som förhöjer känslan av massagen. Här är några av våra favoriter och tips på de bästa massageoljorna just nu!

Par som ger massage i bakgrunden, olika flaskor med massageolja i förgrunden

Vilken massageolja är bäst i test?

Bästa naturliga och eleganta massageolja: Shunga Massage Oil

Shunga Massage Oil Amour Sweet Lotus

Shunga är en mycket elegant massageolja. Den består av naturliga kallpressade oljor och finns tillgänglig i många ljuvliga dofter. Säljs i stora flaskor, perfekt för er som älskar att bjuda varandra på massage.


Bäst för glid med hela kroppen: Flutschi Orgy Massageolja

Flutschi Orgy Massageolja

Flutschi Orgy Massageolja är en vattenbaserad olja med neutral doft. Den är perfekt för intima lekar där hela kroppen används för att massera genom att glida över din partner. Rejäla flaskor och mycket kul glid!


Mest aromatiska oljan: Exotiq Aromatic Massage Oil

Exotiq Aromatic Massage Oil

Exotiq Aromatic Massage Oil är en väldoftande olja med välbekanta dofter såsom jasmin och lavender. En liten mängd naturlig, mjukgörande olja räcker för en smidig massage med ljuv doft.


Prisvärd olja för allround användning: Sinful Intim Massageolja

Sinful Intim Massageolja 200 ml

Den här oljan är både parfymfri och kladdfri. Den kan användas över hela kroppen, samt som glidmedel. En mycket prisvärd universal massageolja från Sinfuls egna märke!


Bästa Silikonbaserad massageolja: JO All in One

JO All in One Warming

Det här är en silikonbaserad olja som både kan användas som glidmedel, och som massageolja. JO All in One finns i ett par olika dofter samt i en variant med värmande effekt som gör massagen extra behaglig.


Recensioner av många olika massageoljor

Som du kommer se nedan finns ett gediget utbud på marknaden när det kommer till massageoljor. Produkterna kan skilja sig en del från varandra och därmed passa olika typer av ändamål.

Det finns till exempel varianter som är helt parfymfria. Är du eller din partner känsliga för starka dofter kan en sådan olja vara att rekommendera.

För den som vill ha en mer väldoftande upplevelse finns också massageoljor som har en mer tydlig karaktär. Det kan handla om en trevlig lukt av väldoftande blommor till exempel.

I guiden kommer du också att hitta varianter som har mer än ett syfte. Bland annat finns produkter som är framtagna för att användas både som massageoljor och som glidmedel.

Detta och mycket mer kommer att finnas att välja bland i guiden nedan. Vi hoppas därför att du kommer att hitta den produkt som kan ge en extra boost i de intima stunderna för just dig och din partner.

Sinful Intim Massageolja 200 ml

Sinful Intim Massageolja 200 ml

Kolla priset hos:

Vi börjar denna guide med en olja som kan passa perfekt för dig som vill ha en oparfymerad variant. Intim massageolja från Sinful är en len och härlig olja som kommer med många fördelar.

Till att börja med kan vara värt att nämna att Sinful är ett märke som är väletablerade inom branschen. De är en av de största aktörerna i Norden när det kommer till försäljning av sexleksaker och liknande produkter. Att de vet vad de håller på med är det därmed ingen tvekan om.

Denna olja är framför allt mycket len och har en härlig konsistens, speciellt framtagen för sensuell massage. Dessutom är den dryg och kommer att räcka länge.

Ett stort plus är även att den kan användas både invärtes och utvärtes. Den passar bra för hela kroppen, inklusive alla olika erogena zoner. Kan också nämnas att produkten fått mycket goda recensioner med ett snittbetyg på 4,6 av 5.


Swede Senze Massageolja 75 ml

Swede Senze Massageolja 75 ml

Kolla priset hos:

Är du på jakt efter något lite mer naturligt kan den här massageoljan från Swede Sense vara något att kika närmare på. Den är nämligen tillverkad av olika vegetabiliska oljor som mandel- och avokadoolja.

Just denna variant är också att betrakta som något mer exklusiv. Flaskan är snygg med en elegant design och den lite mindre volymen gör att den inte blir så klumpig.

Swede Senze´s massageolja är också ett bra alternativ för dig som vill ha något väldoftande. Det finns inte mindre än 3 olika essenser att välja bland, där alla är blandningar av olika dofter. Du kan välja mellan:

 • Lavendel, apelsin och nejlika
 • Jasmin och ylang-ylang
 • Pepparmint, ros och apelsin

Detta kanske inte är den massageolja som kommer att räcka allra längst, men ett bra val för dig som vill ha något lite mer lyxigt. Även den här oljan har fått mycket goda betyg i recensioner från kunder, med ett snitt på 4,5 av 5 hos återförsäljaren Sinful.


Bijoux Bliss Bliss Massageolja

Bijoux Bliss Bliss Massageolja

Kolla priset hos:

Bijoux Indiscrets kommer här med en massageolja som de kallar för Bliss Bliss. Detta märke fokuserar på intima produkter inriktade på förspel, vilket också märks på denna olja.

Denna massageolja är fri från dofter. Den har en len och härlig känsla som kommer att göra de intima stunderna tillsammans ännu härligare.

En sak som gör att Bliss Bliss sticker ut från mängden är den smidiga förpackningen. En dispenser med en tryckknapp på ovansidan gör att det är enkelt att få ut olja utan krångel. Du slipper onödigt kladd och kan hålla flaskan ren och fräsch.

Oljan bevarar också fukten i huden under en lång tid. Det ska nämnas att Bliss Bliss massageolja endast är framtagen för utvärtes bruk och inte invärtes.

Något som får nämnas som en nackdel är den låga volymen. En förpackning innehåller nämligen bara 30 ml, jämfört med de största förpackningarna i guiden som kommer med flera hundra milliliter olja.


Flutschi Orgy Massageolja 500 ml

Flutschi Orgy Massageolja 500 ml

Kolla priset hos:

Enligt många kunder hos återförsäljaren Sinful är Flutchi Orgy massageolja en av de mest privsärda. Du får en stor förpackning som rymmer en halv liter till ett minst sagt bra pris. Trots det håller den i kvalitet.

Oljan är fri från både lukt och smak och endast anpassad för utvärtes användning. Om något ska nämnas som en nackdel är det kanske förpackningen. Den är något klumpig och kanske inte den mest eleganta av de i guiden.

Kunderna beskriver många fördelar med denna olja. Bland annat håller glidet i sig länge, utan att man hela tiden behöver applicera ny olja.

Ett annat plus som nämns i recensionerna är att den är lätt att tvätta av. Perfekt för att undvika att oljan hamnar på kläder eller möbler i huset där den inte ska vara.


JO All in One Silikonbaserad Massageolja

JO All in One Warming

Kolla priset hos:

Det här är en riktigt läcker produkt som går att använda både för massage och som glidmedel under själva sexakten. Perfekt för er som vill låta massagen fungera som del av ett förspel. Den upplevs inte kladdig utan ger känslan av en len och återfuktad hud efteråt.

Massageoljan från System JO finns både med och utan doft. Nackdelen med denna produkt är att den kommer i rätt små flaskor. Den med andra ord inte så väl lämpad för helkroppsmassage med olja, utan snarare att använda för massage av väl utvalda kroppsdelar.

Vill du ta din partners njutning till nästa nivå, kan en dedikerad massagestund med en silikonbaserad massageolja vara pricken över i:et. Mycket varmt rekommenderat för er som gillar långa förspel, edging-lekar och liknande njutningsförhöjande aktiviteter!


Durex Play 2-in-1 Massage Gel Och Glidmedel

Durex Play 2-in-1 Massage Gel Och Glidmedel

Kolla priset hos:

Durex är en av de största tillverkarna globalt när det kommer till kondomer och glidmedel. De har enormt många olika produkter på marknaden. Här är alltså en massage-gel som också fungerar som glidmedel.

Produkten innehåller aloe vera. Detta innebär också att den får en viss lugnande effekt och kan hjälpa dig och din partner att slappna av i intima situationer.

Den kan som sagt både användas som ett glidmedel och som massageolja. Tack vare att den är vattenbaserad är den också kondomsäker vilket får betraktas som ett plus.

Durex har också anpassat PH i denna produkt för att se till att den fungerar med kroppens invärtes miljö.

Det finns dock vissa nackdelar, som lyfts i recensionerna. Som glidmedel uppges produkten fungera mycket bra, men som massageolja har den en tendens att torka ur lite väl fort. Förpackningen är heller inte den allra snyggaste och kan dessutom vara svår att använda med kladdiga fingrar.


Joan Ørting Presentbox Med Massageolja Och Glidolja

Joan Ørting Presentbox Med Massageolja Och Glidolja

Kolla priset hos:

Många massageoljor är inte gjorda för att användas invärtes och till de allra mest intima områdena. Detta har man här löst med två produkter i ett paket. Johan Ørtings presentbox innehåller både massageolja och glidolja.

Massageoljan kan appliceras över hela kroppen. Förutom att ge en härlig känsla under den intima stunden bidrar den också till återfukta och göra huden mjukare på längre sikt.

Glidoljan är gjord för de allra mest intima områdena. Oljan torkar inte ut och den är dessutom inte klibbig, vilket en del liknande produkter kan vara.

Denna olja kan användas med kondom utan problem. Värt att nämna är dock att den inte fungerar ihop med sexleksaker som är tillverkade i silikon. Detta på grund av att glidoljan i sig är silikonbaserad.

Flaskorna har stor volym och en snygg design. Med en storlek på 200 ml vardera kommer de att kunna användas under många fina stunder tillsammans.


Joydivision Aquaglide Massage Glide 200 ml

Joydivision Aquaglide Massage Glide 200 ml

Kolla priset hos:

Även om Joydivision är ett märke med många olika typer av produkter ute på marknaden är man mest kända för sina glidmedel. Den höga kvaliteten är något som gör att många köpare dras till detta märke.

Med sin Aquaglide Massage glide erbjuder de här en gel som fungerar både som massageolja och glidmedel. Den därför utmärkt att använda över hela kroppen och även på mer känsliga områden. För den som vill blanda in sexleksaker i massagen kan det här vara en bra produkt.

Det finns två olika varianter att välja bland. Du kan antingen ta den neutrala, som är doftfri eller den olja som har en härlig doft av citrongräs. Att den är vattenbaserad gör att Aquaglide massage glide är enkel att tvätta av efteråt.

Förpackningen är smidig och enkelt att använda. Med en dispenser som liknar den som ofta finns på tvålpumpar är det enkelt att få ut olja utan att det behöver kladda.


Bodyfun Warming Massage och Glidmedel

Bodyfun Warming Massage och Glidmedel

Kolla priset hos:

Warming Massage och glidmedel från Bodyfun är en produkt som har det där lilla extra. Med speciella funktioner sticker den ut från de flesta andra varianter i guiden.

Det som skiljer denna produkt från mängden är att den är gjord för att blåsas på. När du gör det sprider sig en varm, kittlande känsla på det område där oljan har applicerats.

Ett plus är också att Bodyfun´s massageolja inte bara fungerar för massage, utan också som ett glidmedel.

Dessutom har den olika vårdande egenskaper och innehåller bland annat extrakt från olika teblad. Dessa ämnen vårdar huden och gör den ännu lenare.

Värt att nämna är också att denna produkt är fri både doft och smak och är enkel att tvätta av med endast tvål och vatten. Den kan också användas tillsammans med alla typer av sexleksaker och fungerar ihop med kondomer gjorda av latex.


Joan Ørting Förförande Doftolja

Joan Ørting Förförande Doftolja

Kolla priset hos:

Denna förförande olja från Joan Ørting kan användas i flera olika typer av situationer. Den är i första hand framtagen för kvinnor som vill attrahera det motsatta könet. Med en doft av bland annat björnbär och vanilj, beskrivs den som förförisk och oemotståndlig.

Men den kan också användas till massage. Du kan med fördel blanda ut din massageolja med denna essens för att få en härlig doft som sprider sig i rummet.

Den har också fått goda betyg från de kunder som lämnat recensioner. De allra flesta är eniga om att doften är svårslagen och verkligen något utöver det vanliga.

Nackdelar som lyfts är dock att den kommer i en ganska liten flaska på enbart 10 ml. Dessutom tycker en del att doften inte sitter i riktigt så länge som de skulle önskat.

Johan Ørtings förförande olja får definitivt räknas till de lite mer exklusiva produkterna i guiden. Perfekt som en fin present, eller när du vill unna dig själv något extra.


Sinful Mandel Massageolja

Sinful Mandel Massageolja

Kolla priset hos:

Som vi varit inne på tidigare är Sinful en mycket stor återförsäljare av olika typer av sexleksaker och produkter för intima stunder. Här har de tagit fram en egen massageolja som doftar mandel.

Något som får nämnas som en stor fördel är att den kommer i en rejäl förpackning. Även om den kanske kan vara lite klumpig och inte alltid den smidigaste att hälla oljan ur, kommer den att räcka länge.

Sinfuls Mandel Massageolja innehåller också en hel del E-vitamin. Detta bidrar till att vårda huden och ge den bättre spänst och elasticitet.

Denna olja kan också användas i mer intima områden. Något som de flesta kunder vittnar om är att den tas upp av huden ganska snabbt.

Det här är såklart en fördel för den som vill ha något som också vårdar och återfuktar huden. Men vill man ha en olja med en mer glansig yta, som håller lite längre finns det kanske bättre produkter. Med det sagt har den fått goda betyg av de allra flesta kunder som avänt den.


Magoon massageolja

Magoon massageolja

Kolla priset hos:

Här har vi en massageolja som har lite av en indisk touch. Magoon är en olja som beskrivs som kryddig och bland annat har doft av vanilj.

Oljan ger ett bra glid och fungerar alldeles utmärkt för massage. Den har fått goda recensioner med ett genomsnittligt betyg på 4.7 av maximalt 5.

Något som bör nämnas är att bilden på framsidan av förpackningen kanske för vissa är något explicit. Det är inte alla som vill ha en sådan design hemma i badrumsskåpet eller i sängbordet.

Till skillnad från en del andra varianter i guiden kan denna inte användas för de mer intima områdena. Detta på grund av att den dels är oljebaserad, men också innehåller parfym. Produkten levereras i en förpackning som innehåller ca 100 ml olja.


Bodygliss Erotic Massage Oil Rose Petals

Bodygliss Erotic Massage Oil Rose Petals

Kolla priset hos:

Bodygliss massage oil är en olja som både kan användas vid massage och som glidmedel för de allra mest intima stunderna. Den har flera fördelar som enligt oss gör den till ett mycket prisvärt alternativ.

Massageoljor är för det mesta antingen oljebaserade, vattenbaserade eller silikonbaserade. Denna produkt är silikonbaserad, vilket bland annat ger ett mycket bra och inte minst långvarigt glid när den appliceras på kroppen.

Att Boygliss Massage oil är silikonbaserad kommer dock även med vissa nackdelar. Till exempel kan den lämna fläckar på möbler och lakan, som förvisso går ganska enkelt att tvätta bort.

Den har en härlig doft av rosblad som hjälper till att sätta stämningen i romantiska situationer. Förpackningen ser ut lite som en tvålpump, vilket gör att det är enkelt att pumpa utt önskad mängd olja i handen utan krångel.

Detta är också en produkt där tillverkarna tänkt till lite extra när det kommer till valet av material . De använder en mer högkvalitativ silikonolja som är mer exklusiv och ger ett bättre glid och en härligare känsla. Dessutom utelämnar de vissa ämnen som många andra oljor innehåller, som kan skada miljön.


Mixgliss Silicone Beach Coconut

Mixgliss Silicone Beach Coconut

Kolla priset hos:

Även detta är en produkt som kan användas som både massageolja och glidmedel. Mixgliss Silicone Beach Coconut är tillverkad i Frankrike och har en exklusiv känsla.

Det är en silikonbaserad olja. Tillverkarna har dock sett till att göra den extra tunn. Det här ger en fin och glidande känsla över hela kroppen, utan att den blir kletig eller kladdig.

Oljan doftar härligt av kokos och ger en harmonisk doft till massagen. Något som får nämnas som ett plus är att den är mycket dryg och att det inte krävs speciellt mycket för att täcka hela kroppen.

Till slut ska också sägas att Mixgliss Silicone Beach Coconut också kan användas ihop med kondom.


Jo Hybrid Coconut 120 ml

Jo Hybrid Coconut 120 ml

Kolla priset hos:

Precis som produkten ovan är det här ett glidmedel som doftar kokos. Det kan användas på kroppens mest intima delar.

Jo Hybrid Coconut är gjord på kokosolja, vilket såklart ger en ännu mer naturlig känsla än många andra produkter i guiden. Oljan beskrivs som mjuk och len, utan att den droppar och kladdar.

Något annat som kan nämnas med denna är att den faktiskt är ätbar. Den har en härlig smak som tillsammans med doften öppnar upp för att utforska.

Totalt innehåller produkten 120 ml. Detta gör att den kommer att räcka ett bra tag. Om du tröttnat på olika typer av syntetiska glidmedel och vill ha något mer naturligt kan denna produkt alltså vara något att kika lite närmare på.


Mshop Care Massage:It

Mshop Care Massage:It

Kolla priset hos:

Är du på jakt efter något så naturligt som möjligt kan den här massageoljan från Mshop:s egna varumärke Mshop Care, vara ett bra alternativ. Den är helt vegansk och tillverkad utan några onödiga tillsatser. Den är helt enkelt så snäll mot kroppen som det bara går och lämnar huden len och återfuktad.

Ett plus är att det tar ganska lång tid för oljan att ta sig in i huden. På så vis får huden en härlig glans och ett bra glid under en längre period och du behöver inte applicera ny olja speciellt ofta.

Den är också gjord för att kunna värmas upp. Antingen kan du gnugga händerna mot varandra för att med friktionen ge oljan en lite högre temperatur. Vill du att det ska bli ännu varmare går den också att värma i vattenbad.

Massage:it går också att använda i badet för den som vill. Den ger då ifrån sig en härlig doft, samtidigt som den återfuktar och ger ny glans åt din hud.


Shunga Massage Oil

Shunga Massage Oil

Kolla priset hos:

Även detta är ett bra val för dig som vill ha en naturlig olja. Denna variant från Shunga är tillverkad helt av kallpressad och naturlig olja. Den är helt vegansk och är heller inte testad på djur.

Shunga Massageolja finns i många olika dofter. I utbudet hittar du bland annat:

 • Irresistable Asian
 • Aphrodisia Rose
 • Amour Sweet Lotus
 • Romance Strawberry Wine
 • Serenity Monoi
 • Seduction Midnight Flower

Oljorna kommer från naturliga källor såsom mandel och druvkärnor. Detta medför också en härlig och sensuell doft som kommer att göra massagen ännu mer intim.

Ett plus med denna olja är också hållbarheten. Om du bara kommer använda den vid speciella tillfällen kan det kännas bra att veta att den öppnade förpackningen håller i minst två år.

Precis som varianten ovan kan denna användas i badvattnet för en fräsch och härlig doft. Den kan också värmas upp i ett vattenbad, om du vill låta värmen från oljan få spända muskler att slappna av.


Dona Let Me Kiss You Gift Set

Dona Let Me Kiss You Gift Set

Kolla priset hos:

Om du känner att du vill ta massagen till nästa nivå kan “Let me kiss you gift set” från Dona vara något för dig. I paketet får du tre olika oljor som sticker ut en hel del från de flesta andra i guiden.

Till att börja med är dessa oljor inte bara ätbara, utan också smaksatta. Med jordgubb, choklad som alternativ i de tre flaskorna finns något för alla. En nackdel som kan lyftas här är dock att en del kunder klagat på att oljorna smakat lite för lite.

Förutom att de är smaksatta har man också proppat dessa oljor fulla med ämnen som kan bidra till den erotiska stämningen. Det handlar om afrodisiaka genom preparat speciellt framtaget för att framkalla kärlek och lust.

I oljorna finns också feromoner som är en viktig del i samspelet mellan ett par. Den snygga presentförpackningen gör också att dessa oljor fungerar perfekt att ge bort som en present till sin partner.


Exotiq Aromatic Massage Oil

Exotiq Aromatic Massage Oil

Kolla priset hos:

Vi avslutar denna guide med en massageolja som heter Exotiq Aromatic Massage Oil, Soothing Jasmine. Som du hör på namnet har den en härlig och inbjudande doft av jasmine. Denna olja finns även i dofterna:

 • Fresh Basil Citrus
 • Lovely Lavender
 • Rich Sandalwood

Oljan kommer i en smidig förpackning, som dessutom har en elegant design, målad med vackra blommor. Ett enkelt tryck på toppen gör att du kan applicera olja på händerna för att sedan massera din partner.

Här har man sett till att ta fram en olja som till stor del består av naturliga ingredisenser. Med bland annat avokadoolja och sesamolja som bas är den till skillnad från många andra varianter i guiden inte helt syntetisk.

Tillverkaren har också sett till att berika denna olja med vitamin E. På så vis bidrar den till att stärka och återfukta huden. Vill du ha något med en lite mer exotisk doft kan denna massageolja vara något att ta en närmare titt på.


Vad är skillnaden på oljebaserade och silikonbaserade massageoljor?

Som du sett ovan är de flesta massageoljor antingen oljebaserade, vattenbaserade eller silikonbaserade. Att veta vilken du ska välja kan ibland vara lite svårt. Här kommer därför lite om vad som skiljer de båda sorterna åt.

En oljebaserad massageolja är för det mesta lite tunnare. Det gör att den är lättare att sprida ut över huden och kan appliceras med ett tunt lager. Dessa är lite kladdigare och svårare att få bort, men lämnar huden med en mjuk och återfuktad känsla.

De silikonbaserade oljorna är för det mesta inte riktigt lika tunna utan har en fetare konsistens. De tas för det mesta inte upp av huden på samma sätt. Det här gör att de ger ett bra glid som håller länge utan problem.

Vill du ha en ätbar massageolja är det för det mesta en med naturliga oljor som ska användas och inte silikon. De flesta ätbara massageoljor är oljebaserade med baser som avokadoolja och mandelolja.

Vilken sorts massageolja ska man välja?

Det finns många olika typer av massageoljor och att veta vilken du ska välja kan ibland vara en smula klurigt. Nedan går vi därför igenom de olika typerna av massageoljor och vilka fördelar och nackdelar de har.

Silikonbaserad

Som vi varit inne lite på ovan finns det oljor som är silikonbaserade. Fördelen med dessa är att de ofta är lite tjockare. Många gånger tas de inte upp av huden lika fort och ger därmed ett bra glid under en längre tid.

Nackdelen är bland annat att det kan upplevas en smula kladdiga och kletiga. Dessutom kan de heller inte för det mesta användas ihop med sexleksaker som är gjorda i silikon.

Vattenbaserad

Precis som det finns vattenbaserade glidmedel, finns vattenbaserad massageolja, eller massagegel. Fördelarna med detta är att det är lätt att tvätta bort och att det generellt kan användas överallt, även som just glidmedel.

Vattenbaserade produkter är inte lika kladdiga som olja. Många gillar att använda vattenbaserat för att gnida sig kropp mot kropp, i en mycket sensuell och erotisk massageform.

Oljebaserad

Oljebaserade massageoljor är generellt något tunnare. De kan spridas ut med ett tunt och fint lager över hela kroppen. Dessutom känns de ofta lite mer naturliga.

Något som är en nackdel med denna typ av olja är att de ibland tas upp av huden lite väl fort. Då finns en risk att oljan torkar ut och att ny olja hela tiden måste tillsättas. Vissa oljor ger även en lite kladdig känsla som kan vara svårt att tvätta bort direkt.

Olja med E-vitamin

Om du ser att en olja innehåller E-vitamin är det att betrakta som ett stort plus. Vitamin E bidrar nämligen till att stärka huden och kan göra att den får bättre spänst och blir med elastisk. Massageolja som innehåller vitamin E är därför något som kommer göra huden mjuk och len även långt efter själva massagen.

Olja med doft eller smak

En del oljor är parfymerade med någon typ av doft. Ibland är det också naturliga ingredienser som avokadoolja, eller mandelolja som kan bidra med en härlig doft.

Denna doft kan bidra till att öka stämning och göra stunden tillsammans med din partner ännu härligare. För den som har extra känslig hud, eller är mycket känslig mot starka dofter kan det dock såklart vara bra att undvika parfymerade produkter.

Det finns också oljor med smak som är helt ätbara.

Oljor som kan värmas

En massageolja direkt från burken kan ibland kännas kall mot kroppen. Att värma upp den lite grann innan den används, genom att gnida den mellan händerna kan därför vara ett bra tips.

Det finns också oljor som kan värmas ännu mer, till exempel i vattenbad. Värmen kan bidra till att musklerna slappnar av och göra massagen ännu härligare helt enkelt.

Vi hoppas att denna artikel varit till nytta och att du fått en bättre bild av vilka olika massageoljor som finns på marknaden. Kanske hittar du också en produkt som kan ge just dig många fina och intima stunder tillsammans med din partner!

Alexandra Gustafsson

Jag är en av grundarna till Njutningsguiden.se och jag drivs av min omättbara hunger efter nya erfarenheter. Konstant nyfiken och lever efter mottot att livet är till för att njutas av.

Senaste inlägg