Bästa adventskalender för vuxna 2024: För par som vill ha lite extra mysigt ihop


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Vintern kan vara mörk och kall, men även varm och mysig. Det finns även sätt att göra den lite extra mysig, om du förstår vad jag menar *blink*. Här är några tips på julkalendrar med ett mycket spännande innehåll, bara för vuxna!

Kalender (länkar till butik):Kommentar:
Satisfyer Premium AdventskalenderVärdefullt innehåll, välkänt märke.
Mshop Advent CalendarNy för i år! Mycket bra mix av innehåll.
Sinfuls JulkalendrarSinful har hela sex olika kalendrar!
Naughty & Nice AdventskalenderVäldigt lyxig kalender.
Orion Erotisk AdventskalenderUnik förpackning, premiumprodukter.

Flera av kalendrarna brukar bli väldigt populära och säljer slut långt innan december. Om du vill prova på lite nya leksaker och annat som förhöjer njutningen i sängkammaren är detta ett perfekt läge att passa på. Du får väldigt mycket trevliga överraskningar, till ett fantastiskt paketpris!

Scrolla vidare för att läsa mer om alla dessa kalendrar!

Guide till adventskalendrar för vuxna

Bästa erotiska julkalendrarna för vuxna

Här kommer en titt på hela 5 olika adventskalendrar anpassade för vuxna som vill ha det lite extra trevligt i vinternatten. De innehåller många roliga överraskningar, alltifrån vuxenleksaker, till glidmedel och kondomer.

Satisfyer Premium Julkalender

SATISFYER PREMIUM JULKALENDER 2022

Kolla priset hos:

Det här är en lyxig julkalender från det otroligt populära varumärket Satisfyer. Jag har själv erfarenheter (väldigt goda sådana) av deras produkter, något som jag skrev om i mina recensioner av satisfyers.

Hur som helst, den här fina julkalendern innehåller 24 olika överraskningar av erotiskt slag, till ett värde på över hela 5500 kronor! Om du vill prova på nya erfarenheter så är detta förmodligen den mest prisvärda möjligheten du fått på länge.

Innehållet är fördelat såhär:

 • 10 stycken spännande sexleksaker
 • 3 sensuella accessoarer och underklädesdetaljer
 • 4 produkter för att prova på bondage
 • 2 stimulerande produkter för hennes njutning
 • 5 produkter för massage

Det går att läsa mer om innehållet i butiken, men de har en liten spoilervarning, eftersom många uppskattar överraskningen när luckan ska öppnas. Men ska du köpa den till present åt någon kan du förstås granska innehållet innan om du vill veta exakt vad kalendern innehåller.

Vem riktar sig Satisfyer Premium Julkalender till?

Den främsta målgruppen är heterosexuella par och många av produkterna kan med fördel upplevas tillsammans. Men kalendern är även en bra present till en singelkvinna, eftersom den har mycket användbart för hennes egen njutning och upplevelse.

Det här är förmodligen den allra mest påkostade julkalendern för vuxna, och vi kan varmt rekommendera den! Beställ redan idag och njut av december tillsammans med en Satisfyer Premium Julkalender!


Sinful Julkalender 2022

Sinful Original Julkalender 2022

Beställ innan de tar slut hos:

Det här är en helt ny julkalender för i år, från Sinful som är störst i Skandinavien när det gäller sexleksaker. Varje år tar de fram en egen kalender som blivit otroligt populär! Förra året sålde de snabbt slut på lagret, långt innan december.

I kalendern finns 24 luckor, med en spännande överraskning i varje lucka. Innehållet består utvalda populära, bästsäljande produkter och är helt nya för årets upplaga av kalendern. Det är en mix av olika typer av leksaker och accessoarer som kan användas både innan och under sexakten.

Produkterna i kalendern uppgår till ett värde på cirka 3000 kronor, så det är en extremt prisvärd kampanj. De finns i lager redo att skickas och levereras inom bara någon dag.

Vem riktar sig Sinfuls kalender till?

Kalendern är riktad till par, och många av produkterna passar perfekt att prova tillsammans. Det är otroligt eggande att öppna luckorna tillsammans och bli överraskade med ett nytt element att utforska tillsammans, varje dag under december månad.

Innehållet är blandat och erbjuder nöjen inom:

 • Sexleksaker & njutningsgivare
 • Spännande accessoarer
 • Förföriska förspelsprodukter
 • Hjälpmedel till lättare bondagelekar

Det är en extremt populär kalender som tidigare sålt slut snabbt. Om du vill överraska din partner med något spännande att se fram emot i december, så beställ en Sinful Classic Julkalender redan idag!


Naughty & Nice Adventskalender

Naughty & Nice Lyxig Adventskalender 2022

Kolla priset hos:

Här har vi ytterligare en riktigt spännande adventskalender med erotiskt laddat innehåll för vuxna. Den kallas Naughty & Nice och kommer från tillverkarna Loveboxxx. Totalt innehåller den produkter till ett värde på över 5000 kronor.

Totalt innehåller kalendern 24 leksaker och accessoarer som förhöjer både njutning och spänning i sängkammaren under den mörka vintermånaden. Du får:

 • 8 olika sexleksaker
 • 6 glidmedel och andra intimprodukter
 • 6 leksaker för lättare bondage
 • 4 spel och spännande accessoarer

Även denna kalender passar utmärkt för par som vill förhöja spänningen och gillar att prova nytt. Kalendern har ett läckert lila utseende och är verkligen en spännande produkt att öppna och avnjuta ihop.

Överraska din partner och beställ hem en Naughty & Nice Adventskalender, eller överraska en vän med en syndig present innan jul!


Mshop Adventskalender 2022

Mshop Adventskalender 2022

Kolla priset hos:

Mshops egna julkalender är ny åtminstone för oss, för i år. I lådan finns produkter till ett värde av hela 2600 kr, vilket gör den till ett riktigt bra erbjudande. På hemsidan kan man tjuvkika på produkterna som ingår om man vill. Men Mshop har en spoilervarning om man hellre vill bli överraskad, vilket ju faktiskt är halva nöjet med en adventskalender.

Vi kan i alla fall avslöja att den här kalendern innehåller många mycket användbara produkter som gör sexlivet lite mer spännande, bekvämare och givetvis mer njutningsfullt. Extra bra passar Mshops kalender för par, vilket gör det till en utmärkt gåva till en partner, som båda får ta del av.

Vi måste också passa på och ge en eloge till Mshop för att de skapat en kalender av återvunnen kartong och papper från FSC-märkt skog. De har dessutom valt ut produkter som är skonsamma mot människor och miljö; hela kalendern är till och med vegansk. Ett steg framåt för branschen, snyggt jobbat Mshop!

Summa summarum, en perfekt present till dig och din partner att uppleva tillsammans. Mshops adventskalender ger bra värde för pengarna, många användbara produkter, utan onödig påverkan på miljön!


Orion Erotisk Adventskalender

Orion Erotisk Adventskalender

Kolla priset hos:

En fullspäckad erotisk julkalender med produkter från många olika varumärken. Innehållet i kalendern har ett totalt värde på över 4000 kronor.

Det här är en unik kalender med många trevliga överraskningar. Alla 24 presenter har varsin låda som dessutom kan sparas som en utmärkt presentask till ett senare tillfälle. I kalendern får du en bra variation av produkter. Vad sägs om:

 • 10 olika sexleksaker
 • 1 Womanizer (läs mer om dessa fantastiska satisfyers här)
 • 2 klädesplagg
 • 4 olika accessoarer
 • 2 tillbehör för bondagelekar
 • 5 olika typer av oljor, glidmedel och liknande

Bland varumärkena i kalendern hittar vi kända och omtyckta företag såsom:

 • Womanizer
 • Pjur
 • Just Glide
 • Bad Kitty
 • Sweet Smile
 • Cottelli Collection

Allt som allt är detta en riktigt fin adventskalender för vuxna, förpackad i en unik lyxig uppsättning med separata lådor för varje produkt. Om du varit sugen på att prova nya leksaker där hemma så är det ett gyllene läge att prova nu. Beställ hem Orion Erotisk Adventskalender nu, till dig själv eller till någon som skulle behöva lite mer spänning i sitt liv!


Passa på att boka in din favoritkalender innan den säljer slut!

Alexandra Gustafsson

Jag är en av grundarna till Njutningsguiden.se och jag drivs av min omättbara hunger efter nya erfarenheter. Konstant nyfiken och lever efter mottot att livet är till för att njutas av.

Senaste inlägg